Ble kjøpt ut for 8 000 kr

Skandalerocker Pete Doherty måtte få hjelp av Øyafestivalen til å betale bota da han ble tatt med narkotika på Gardermoen fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Grunnen til at skandalerocker Pete Doherty brukte tre timer på å komme seg gjennom tollen på Gardermoen, og nesten måtte avlyse Øya-konserten, var at han ble tatt med en brukerdose narkotika på seg. Det fikk Dagbladet bekreftet i går kveld.

Doherty skal ha blitt kledd naken av tollerne og satt på glattcelle etter funnet. Etter tre timer fikk han gå, etter å ha betalt ei bot på 8000 kroner. En annen i samme reisefølge som også ble tatt med narkotika, ble ilagt ei tilsvarende bot. To mindre doser kokain og heroin kostet de to til sammen 16 000 kroner.

Fredag ettermiddag skjønte Øyafestivalen at de risikerte å måtte avlyse hele konserten fordi Doherty var tatt med narkotika ved ankomst til Norge. Da skal festivalen etter det Dagbladet erfarer ha bestemt seg for å hjelpe skandalerockeren med å få betalt bota.

Ingen kommentar

Pressetalsmann Jonas Prangerød ville i går kveld ikke avkrefte at pengene til bota kom fra festivalkassa.

-  Nei, det kan jeg ikke avkrefte. Dette vil jeg ikke kommentere, sa Prangerød da Dagbladet snakket med ham i går kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer