Ble mamma

Nicole Appleton og Liam Gallagher fikk en sønn i ettermiddag. Det feiret Oasis-stjernen med å true en fotograf med juling.

Den gode nyheten først: Tidligere All Saints-stjerne Nicole Appleton (26) og Oasis' bråkmaker Liam Gallagher (28) fikk en velskapt sønn. Gutten ble født på Portland sykehus klokka 14 i ettermiddag norsk tid. Ungen, som skal døpes Gene Appleton Gallagher, er Nicoles første. Liam har allerede en sønn, Lennon, med eks-kona Patsy Kensit.

Liam var tilstede under fødselen.

- Jeg har det bra, var hans eneste kommentar til de frammøtte pressefolkene.

Enklere enn tatovering

Broren hans, Noel, kom til sykehuset sammen med kjæresten sin klokka 18.35 i kveld. Etter et 30 minutters besøk, kom Noel ut og fortalte hvordan det sto til med Nicole.

- Han ser svært trøtt ut, og likner verken på mora eller faren ennå. Men «Nicky» ser kjempebra ut. Det virker ikke som om hun akkurat har gått gjennom en fødsel. Hun er like avslappet som om hun hadde vært ute og shoppet, sa han ifølge nyhetstjenesten Ananova.

- Hun sa at det var lettere å føde enn å bli tatovert. Jeg vil egentlig ikke vite hva slags tatoveringssjapper hun har vært innom, sier Noel.

Bråk med fotograf

Da Noel kom til sykehuset, var Liam allerede godt i gang på den lokale puben. Fotografen John Lillington ville ta bilde av ham, men ramlet i forsøket. Liam begynte å gapskratte, og fotografen skjelte ham ut. Det måtte bli trøbbel. Liam kastet skinnjakka, og trengte fotografen opp i et hjørne, mens han ropte:

- Kom igjen. Du tror du er tøff? Legg ned kameraet, så går vi en runde.

Noen medier melder at Liam dyttet kameraet i ansiktet på fotografen, slik at han begynte å blø fra nesa. Opplysningene er så langt ikke bekreftet.

MAMMA OG PAPPA: Liam Gallagher og Nicole Appleton fikk en sønn i dag. Her er de avbildet under NME Carling Awards i februar.