Ble mobbet på skolen

Ville ikke at skolekameratene skulle vite om overgrepene.

Den 15 år gamle gutten som har beskyldt Michael Jackson for seksuelle overgrep, satt i kveld nok en gang i vitneboksen for å fortelle om opplevelsene han hadde sammen med popstjernen.

I går bekreftet gutten at en lærer spurte ham om hva som hadde skjedd mellom 15-åringen og den langt eldre superstjernen. På direkte spørsmål svarte gutten da at det ikke hadde skjedd noe seksuelt mellom dem.

I dag forklarte 15-åringen for retten at han ble mobbet på skolen av skolekameratene.

- De andre gjorde narr av meg, sa han.

- Jeg ville ikke at noen skulle tro at det virkelig skjedde.

Gutten har tidligere innrømmet at han hadde problemer med oppførselen på skolen og at han var involvert i flere episoder. Men episodene handlet om forholdet til Michael Jackson, spesielt etter dokumentaren som blant annet viste gutten som holdt Jackson i hånda. De andre barna ertet ham for å ha hatt et seksuelt forhold til stjernen.

- Der er gutten som ble voldtatt av Michael Jackson, sa medelevene, ifølge den 15 år gamle gutten som er i sentrum for den største rettssaken USA har sett på årevis.

Gutten sier at det går bedre på skolen. Karakterene har blitt bedre og han har ikke lenger nedsatt oppførselskarakter. Om Jackson sier han at han i begynnelsen følte seg hypnotisert av verdensstjernen, men at han nå har endret mening.

Ble mobbet på skolen

- Jeg liker ham ikke egentlig lenger. Jeg tror ikke virkelig at han fortjener den respekten jeg ga ham som verdens kuleste fyr.

Etter at gutten var ferdig i vitneboksen, ble to etterforskere bedt om å vitne om ransakingen av Neverland.