Ble påkjørt av to biler samtidig

Flere vitner har sett at mannen (46) som ble påkjørt og drept av to biler, før ulykka gikk og veivet med ei flaske i handa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter den dramatiske trafikkulykken i Enebakk første juledag, har flere nye vitner meldt seg for politiet. De forteller at de så en mann som gikk både i grøfta, langs veien og midt i veien, like før ulykka.

Mannen skal ha båret på ei flaske, og skal ha vinket og ropt etter passerende biler.

Påkjørt av to biler

Kvart på sju om kvelden fikk politiet i Follo melding om ulykken. Da hadde to biler kjørt ned mannen på riksvei 120. Han hadde vandret langs veien i 3-4 kilometer.

– Vi vet ennå ikke hvilken bil som traff mannen først, for det skjedde nesten samtidig, sier lensmann Stig Alf Hansen i Enebakk til Dagbladet.

De to bilene kom fra hver sin retning, og mannen skal ha sittet i veibanen akkurat der bilene passerte hverandre. Det var kraftig sludd og regn da ulykken inntraff.

– I det vanskelige været, og med lyset fra en møtende bil, klarte ingen av sjåførene å se mannen som satt midt i veien, sier lensmannen.

Fikk førerkort tilbake

Førerne av de to ulykkesbilene startet umiddelbart gjenopplivingsforsøk, men livet til mannen sto ikke til å redde. Politiet har uttalt at de ser på muligheten for at mannen kan ha blitt truffet av en tredje bil først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer