Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ble presset for penger av elskerinne

Men journalisten benekter forholdet til «Fredrikssons fabrikk»-kjendisen Magnus Härenstam (63).

(Dagbladet.no): Det stormer rundt Magnus Härenstam, best kjent for norske TV-seere på grunn av sin rolle i «Fredrikssons Fabrikk». Bakgrunnen er privatbilder og et åpent brev Härenstam har skrevet, som trykkes i det nye nummeret av det svenske sladremagasinet Hänt Extra.

I brevet bekrefter skuespilleren at han hadde et forhold til journalisten Christina Wedel (48).

Problemet er bare at Wedel selv nekter plent.

Vanvittig intrige

- Vi var aldri sammen. Det var han som forfulgte meg. Jeg forstår ikke hvorfor han vil fornedre meg på denne måten, sier Wedel til Aftonbladet.

Og dermed har det som i utgangspunktet var en ganske liten sak - det er nemlig ikke første gang Härenstam står fram og forteller om utroskap - blitt en offentlig skittentøyvask av dimensjoner.

I Expressen påstår også skuespilleren at den tidligere elskerinnen har presset ham for penger. Hun hadde lånt 40 000 kroner av ham, men da forholdet tok slutt skal journalisten ha krevd at Härenstam droppet gjelden.

Hvis ikke ville hun selge private bilder av paret til sladrepressen.

Leste opp mail

Men også dette benekter den angivelige elskerinnen.

- Magnus tilbød seg å låne ut penger. Han ville absolutt at jeg skulle få hjelp. Jeg hadde aldri lånt pengene om jeg visste at jeg måtte betale tilbake alt på en gang, uttaler hun til Expressen.

63-åringen blir på sin side rasende når han får høre at Wedel benekter forholdet deres. Da Expressen ringte ham om saken, leste han opp det som skal være en kjærlighetsmail kvinnen sendte ham i en lykkeligere periode i deres forhold.

Härenstam var gift med kona Anita fram til hennes død i fjor.

MED KONA: Magnus Härenstam sammen med kona Anita, som døde av kreft i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media