Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ble reddet av en vond tann

Kirk Douglas snakker om selvmordsforsøket

Skuespiller Kirk Douglas, kjent Spartacus og over hundre andre filmer, forteller nå om den tunge perioden da han prøvde å ta sitt eget liv etter at han ble rammet av hjertesvikt. Han forteller til Radio Times at han ladet pistolen han brukte i filmen «Gunfight at the OK Corral» og satte løpet i munnen, klar til å trekke av.

Men han traff en vond tann, som fikk ham til å glemme selvmordsforsøket.

I intervjuet fortalte han også at selvmordstanker er vanlige hos folk som nettopp har hatt slag. Skuespillerens mentale helse fikk en alvorlig knekk etter en serie slag i 1995. Han ble svært svekket og deprimert.

- Kan du forestille deg hvordan det er for en skuespiller som alltid har spilt tøffe typer å plutselig være helt hjelpeløs. Jeg sank ned i selvmedlidenheten, og var så deprimert at jeg nesten begikk selvmord.

Men heldigvis fikk faren til Michael Douglas raskt tilbake livsappetitten.

- Når du tror at ting ikke kan bli verre, ikke gi opp. Le av deg selv og andre, sier han.

<P>FAR OG SØNN: Natt til mandag presentert Kirk og Michael Douglas prisen for beste film under Oscar-utdelingen i Hollywood. Den gikk til Chicago.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling