UVENTET: Anne Greene saksøkte blant annet Time Warner og HBO for å ha presset henne til å gjennomføre sexscener hun ikke var komfortabel med. Da ble hun saksøkt tilbake, for å ha nektet og spille inn sexscener uten klær. Foto: Stellapictures
UVENTET: Anne Greene saksøkte blant annet Time Warner og HBO for å ha presset henne til å gjennomføre sexscener hun ikke var komfortabel med. Da ble hun saksøkt tilbake, for å ha nektet og spille inn sexscener uten klær. Foto: StellapicturesVis mer

Ble saksøkt da hun nektet å spille inn nakenscene

HBO mener hun brøt «nakenhetsavtale».

(Dagbladet): Skuespilleren Anne Greene er blant annet kjent fra skrekkfilmen «Saw 3D: The final chapter».

Da hun skulle delta i en episode av HBO-serien «Femme Fatale», gikk det imidlertid ikke helt som planlagt.

Erotisk serie Det hele startet da Anne Greene saksøkte Cinemax, Time Warner, HBO og et produksjonsselskap kalt True Crime LLC, hvor hun hevdet at hun ble mobbet og seksuelt trakassert da hun skulle spille inn nakenscener i serien «Femme Fatale».

To måneder før søksmålet skal opp i retten, har selskapet nå bestemt seg for å saksøke tilbake, med påstanden om at Greene brøt en «nakenhetsavtale» hun hadde signert før innspilling, melder The Hollywood Reporter.

Produksjonsselskapet True Crime understreker at Anne Greene fikk tilsendt en forhåndsvisning av «Femme Fatale», som tydelig viste at det var snakk om en erotisk serie, før hun ble castet til rollen.

Rollen hun skulle spille het Kendra, og var hovedrollen i en episode av serien kalt «Jailbreak».

Endret manus Da Greene leste gjennom manuset, reagerte hun på at karakteren hennes skulle simulere oralsex med en annen mann. Hun uttrykte misnøye, og fikk redigert manuset slik at scenen ble fjernet.

Den første innspillingsdagen gikk fint, men da hun skulle simulere sex med en mannlig skuespiller på andre innspillingsdag, gikk ikke ting som planlagt.

Ifølge søksmålet til HBO og True Crime kom Greene tidsnok på jobb som vanlig, men nektet å melde seg i studio, da hun ikke ville bli filmet toppløs i sexscenen.

True Crime sier at de ville ha erstattet henne med en annen skuespiller om de hadde fått denne informasjonen tidligere. Anne Greene mener på sin side at hun aldri ville takket ja til rollen om hun var klar over hvor mye nakenhet den inneholdt.

Til slutt ble problemet løst ved at Anne Greene fikk dekke til brystvortene under innspilling. Produksjonsselskapet spilte deretter scenen inn på nytt med en ny skuespiller, slik at de kunne redigere inn nye brystvorter.