Ble sendt hjem før The Voice-finalen - nå får hun platekontrakt

Monika Blomeid fortjener en plass i hjertet til alle musikkinteresserte, mener Magne Furuholmen.

PLATEKLAR: Monika Blomeid følger nå i fotsporene til The Voice-kompis Martin Halla og får paltekontrakt med Universal Music.  Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
PLATEKLAR: Monika Blomeid følger nå i fotsporene til The Voice-kompis Martin Halla og får paltekontrakt med Universal Music. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Monika Blomeid (25) var regnet som den store favoritten i vårens utgave av «The Voice», etter å ha blitt hyllet av blant andre mentoren Magne Furuholmen. Likevel valgte det tidligere a-ha-medlemmet heller å sende Martin Halla til finalen, og «The Voice»-drømmen brast for 25-åringen fra Gjerdrum.

- Beinhard konkurranse Nå har hun likevel fått platekontrakt med Universal Music, plateselskapet som også har «The Voice»-kompis Martin Halla i stallen, under kunstnernavnet Monika May.

- Jeg føler meg heldig som har fått denne sjansen og ikke minst at jeg nå virkelig kan begynne å jobbe med min artistkarriere og fokusere 100 prosent på musikken. Konkurransen er beinhard i denne bransjen, og jeg er klar for å jobbe hardt for å overleve, skriver Blomeid i en epost til Dagbladet.

Siden «The Voice» var slutt har hun fokusert mye på låtskriving. Den 26. oktober kommer singelen «Ghost», som er produsert av Lars Hustoft.

- Det har vært viktig for meg å skrive mye ettersom jeg ville ha nytt materiale klart til en kommende plate. I sommer og høst har jeg tilbragt mye tid i studio, der jeg har jobbet med min første singel og debutalbumet som vil være klart iløpet av 2013.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer