Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ble spray-tannet og barbert av samboeren

- Marian syntes det var morsomt.

MORSOM PRODUKSJON:  I humorserien «Samurai sikkerhet» spiller Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad  vekter. Serien har premiere på TV 2 i kveld, og Kaalstad syns det var en veldig morsom produksjon å være en del av. 
Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
MORSOM PRODUKSJON: I humorserien «Samurai sikkerhet» spiller Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad vekter. Serien har premiere på TV 2 i kveld, og Kaalstad syns det var en veldig morsom produksjon å være en del av. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg ble spray-tannet over hele kroppen. De valgte den mørkeste fargen som var tilgjengelig, og jeg ble helt gullrot-farget, sier Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad (35) til Dagbladet og fortsetter:

- Det var ydmykende nok å bli sprayet, fordi det var ei pen dame som gjorde det inne på et kott, men etterpå måtte jeg i tillegg stå med armene ut i tjue minutter for å tørke. 

I kveld er det premiere på den nye humorserien «Samurai sikkerhet» på TV 2, som handler om et vekterselskap. Kaalstad spiller en ufaglært vekter med body builder-bakgrunn. Sistnevnte forklarer karakterens elsk for spray-tanning, noe vi får se allerede i første episode.

For ordens skyld: spray-tanning er en form for selvbruning hvor man får farge sprayet rett på kroppen.
 
Fikk hjelp av samboeren Jøgge slapp med én hel-tanning av kroppen, men måtte friske opp fargen i ansiktet to ganger i uka med selvbruningsspray. Det fikk han hjelp av samboer og skuespiller Marian Saastad Ottesen (38) til.

- Marian syns det bare var morsomt. Hun måtte hjelpe meg, og fikk ofte gleden av å spraye og «shave» meg i ansiktet og på overkroppen, sier Kaalstad og ler.

Han og Ottesen møttes i forbindelse med en Kruttårnteater-oppsetning, og har en sønn sammen.

SPRAY-TANNET:  Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad ble spray-tannet over hele kroppet i forbindelse med vekterrollen i «Samurai sikkerhet», som har premiere på TV 2 i kveld. Foto: ricardofoto.no / TV 2
SPRAY-TANNET: Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad ble spray-tannet over hele kroppet i forbindelse med vekterrollen i «Samurai sikkerhet», som har premiere på TV 2 i kveld. Foto: ricardofoto.no / TV 2 Vis mer

Komiker Henrik Elvestad står bak den premiereklare humorserien. Elvestad har hovedrollen som sjef i vekterselskapet, mens Odd-Magnus Williamson, Fridtjov Såheim, Janne Heltberg og Kaalstad spiller hans undersåtter, som gjør et tappert forsøk på å holde Linderud senter sikkert.

«Bad ass»-drøm Kaalstad er kanskje best kjent for hovedrollen i filmen «Fatso» fra 2008. Han har gjort en rekke roller siden, og nå spiller både han og samboeren i «Lilyhammer».

Skuespilleren drømmer om en stor hovedrolle der karakteren er langt unna det han ofte har gjort tidligere.

- Det hadde vært gøy å spille en skikkelig «bad ass» som strutter av selvtillit. Jeg har ofte spilt litt usikre og nervøse karakterer. Det hadde vært kult med en real skurkerolle, sier Kaalstad.

- Middelmådig I disse dager er han med på innspillingen av NRK-dramaet «Kampen for tilværelsen», hvor forfatterne har fått større innflytelse. Kaalstad håper det vil påvirke resultatet, og syns det er gøy å jobbe med en serie hvor skaperne tør å gå andre veier.

NRK Drama har fått mye kritikk de siste årene for hvordan de har jobbet. Kaalstad mener at det er blitt laget mange gode produksjoner, men at mye norsk drama også er middelmådig.

- Det er mye middelmådig norsk drama. Jeg har vært med på det selv også. Jeg har gjort meg noen tanker om hvorfor det blir slik, og det er fordi det ikke jobbes grundig nok med ting. Alt skal liksom gå så fort, sier Kaalstad.

FIKK HJELP:  Samboeren Marian Saastad Ottesen hjelp Kaalstad med å ta på selvbrunsspray under innspillingsperioden.  Foto: Stella Pictures
FIKK HJELP: Samboeren Marian Saastad Ottesen hjelp Kaalstad med å ta på selvbrunsspray under innspillingsperioden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Er det særlig manusjobbingen som er for dårlig?

- Nei, ikke nødvendigvis det. Men selvfølgelig der og. Jeg tror egentlig at det er bruken av tid. Jeg har aldri skjønt det at når folk får støtte til å gjøre ting, så skal ting gå kjempefort etter at man har fått den støtten, og da blir det mye halvgode løsninger underveis.

Hele Norges coronakart