Helene Bøksle

Ble tryggere etter råd fra Snåsamannen

Råd fra Joralf Gjerstad ga artist Helene Bøksle ny driv.

FIREBARNSMOR: Helene Bøksle foran maleriet av sin sønn. Hun har to egne barn og to bonusbarn og synger dem alle i seng så ofte hun kan. Hun oppfordrer andre foreldre til å synge for barna med den stemmen de har. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FIREBARNSMOR: Helene Bøksle foran maleriet av sin sønn. Hun har to egne barn og to bonusbarn og synger dem alle i seng så ofte hun kan. Hun oppfordrer andre foreldre til å synge for barna med den stemmen de har. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

- Jeg er ikke typen til å sitte stille i en sofa og vente på at noe skal skje. Jeg er ikke rastløs, men jeg liker at det svinger rundt meg.

Sanger og skuespiller Helene Bøksle (38) sitter i sin gule sofa, med fargerike tulipaner på bordet og fargerike påskeegg i en oppsats bak seg.

Med sin lune kristiansandsdialekt snakker hun engasjert og i lange vendinger om alt hun drømmer om å gjøre. Mellom alle prosjektene forsøker hun å dyrke det som egentlig er dagens tema – å finne ro.

Denne uka er sangeren nemlig aktuell med både praktbok og ny cd kalt «God natt, min skatt». Et prosjekt som skal få barn til å sove.

- Da jeg fikk mitt første barn for seks år siden, kjente jeg et sterkt behov for å skape ro rundt starten av livet hans. Jeg lette etter barnesanger som var meditative, men fant ingen, og så tenkte jeg at jeg får gjøre det selv, forteller Bøksle mens 7 måneder gamle Nanna Margrethe leker ivrig med en fargerik leke på fanget hennes.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.