Helene Bøksle

Ble tryggere etter råd fra Snåsamannen

Råd fra Joralf Gjerstad ga artist Helene Bøksle ny driv.

FIREBARNSMOR: Helene Bøksle foran maleriet av sin sønn. Hun har to egne barn og to bonusbarn og synger dem alle i seng så ofte hun kan. Hun oppfordrer andre foreldre til å synge for barna med den stemmen de har. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FIREBARNSMOR: Helene Bøksle foran maleriet av sin sønn. Hun har to egne barn og to bonusbarn og synger dem alle i seng så ofte hun kan. Hun oppfordrer andre foreldre til å synge for barna med den stemmen de har. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er ikke typen til å sitte stille i en sofa og vente på at noe skal skje. Jeg er ikke rastløs, men jeg liker at det svinger rundt meg.

Sanger og skuespiller Helene Bøksle (38) sitter i sin gule sofa, med fargerike tulipaner på bordet og fargerike påskeegg i en oppsats bak seg.

Med sin lune kristiansandsdialekt snakker hun engasjert og i lange vendinger om alt hun drømmer om å gjøre. Mellom alle prosjektene forsøker hun å dyrke det som egentlig er dagens tema – å finne ro.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer