Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Helene Bøksle

Ble tryggere etter råd fra Snåsamannen

Råd fra Joralf Gjerstad ga artist Helene Bøksle ny driv.

FIREBARNSMOR: Helene Bøksle foran maleriet av sin sønn. Hun har to egne barn og to bonusbarn og synger dem alle i seng så ofte hun kan. Hun oppfordrer andre foreldre til å synge for barna med den stemmen de har. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FIREBARNSMOR: Helene Bøksle foran maleriet av sin sønn. Hun har to egne barn og to bonusbarn og synger dem alle i seng så ofte hun kan. Hun oppfordrer andre foreldre til å synge for barna med den stemmen de har. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Jeg er ikke typen til å sitte stille i en sofa og vente på at noe skal skje. Jeg er ikke rastløs, men jeg liker at det svinger rundt meg.

Sanger og skuespiller Helene Bøksle (38) sitter i sin gule sofa, med fargerike tulipaner på bordet og fargerike påskeegg i en oppsats bak seg.

Med sin lune kristiansandsdialekt snakker hun engasjert og i lange vendinger om alt hun drømmer om å gjøre. Mellom alle prosjektene forsøker hun å dyrke det som egentlig er dagens tema – å finne ro.

Denne uka er sangeren nemlig aktuell med både praktbok og ny cd kalt «God natt, min skatt». Et prosjekt som skal få barn til å sove.

- Da jeg fikk mitt første barn for seks år siden, kjente jeg et sterkt behov for å skape ro rundt starten av livet hans. Jeg lette etter barnesanger som var meditative, men fant ingen, og så tenkte jeg at jeg får gjøre det selv, forteller Bøksle mens 7 måneder gamle Nanna Margrethe leker ivrig med en fargerik leke på fanget hennes.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?