Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ble tynnere på bildene

Kate Winslet nekter for at det var hennes idé.

Kate Winslet, stjerna fra storfilmen Titanic, er kjent for å forsvare at kvinner har kjøtt på beina.

Hun sier nå at det ikke var hun som ba ukebladet GQ om å pynte på bildene for å gjøre henne tynnere.

Ukebladet har nå innrømmet at de har vært inne og rettet litt på bildene.

GQ-redaktør Dylan Jones sier de gjorde beina tynnere, midjen smalere, kinnbeina mer markerte og at Winslet godkjente det hele.

- Jeg håper folk ikke tror jeg er så hyklersk at jeg plutselig hadde gått ned 15 kilo, noe jeg aldri ville ha gjort. Jeg ønsker slett ikke å se slik ut, sier Winslet til GMTV, melder den britiske nyhetstjenesten Ananova.

Hun forteller at de fikset slik at hun fikk tynnere legger og lår.

- De fikk meg til å se ut som om jeg var tre meter høy også, sier filmstjerna, som understreker at hun faktisk har muskler på kroppen.

Winslet har fortalt at hun ble ertet på skolen og kalt Blubber. Nå er hun stolt av kroppen sin.

<B>INNRØMMER: Redaktøren i GQ Magazine innrømmer at de manipulerte bildene av skuespiller Kate Winslet. Dylan Jones sier de gjorde beina tynnere, midjen smalere, kinnbeina mer markerte og at Winslet godkjente det hele.
<B>VIL IKKE BLI TYNNERE: Kate Winslet benekter at hun hadde noe med manipuleringen av bildene å gjøre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling