Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blek lillesøster

Natasha Bedingfield kopierer alt og alle.

CD: Natasha Bedingfield og broren Daniel må være Storbritannias svar på Jessica og Ashlee Simpson. En smørsanger av en storebror og en lillesøster med litt mer «edge». Riktignok har de ikke fått sitt eget tv-program enda, men det er vel bare et spørsmål om tid.

Debutalbumet «Unwritten» består av lettfattelig pop med en liten dråpe lime. Natasha ønsker nemlig å være popprinsessenes svar på Robbie Williams, og slenger derfor både hip hop, rock og klubbmusikk ned i den musikalske miksmasteren. Med sine simplistiske rockeriff høres for eksempel «If You're Gonna» ut som en feminin utgave av en Limp Bizkit-låt. Den 2-step-inspirerte «Frogs & Princes» kunne vært skrevet av Craig David anno 2000 og på «Drop Me In the Middle» har hun steike meg huket tak i Eminem-kumpanene D12. Uten at det hjelper noe særlig. Natasha selv har nemlig like lite personlighet som en skurebørste. Når hun synger høres hun ut som en smånasal blanding av Nelly «jeg er så full av pepp» Furtado, Alanis «jeg føler så mye!» Morissette og sutrete Avril Lavigne. Det blir rett og slett for enkelt. Og i motsetning til det Rema 1000 skal ha oss alle til å tro - det enkleste er ikke alltid det beste.

VIL VÆRE ROBBIE: Natasha Bedingfield slenger hip hop, rock og klubbmusikk inn i popen sin, akkurat som Robbie Williams.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media