Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bli med i AKP!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DEN 25.7 HAR Erling Maartmann Moe 25.7 sluttet seg til Hagtvets påstander om at utopiske /totalitære regimer alltid ender med forferdelse. Akkurat som om ikke kapitalismen er en omvandrende katastrofe! Bare fordi om vi bor i verdens rikeste land og tilsynelatende har vårt på det tørre. Men det skulle bare en «kraftkrise» i det privatiserte kraftmarkedet til før en hel haug av oss måtte på sosialen. Jeg er ikke for totalitære regimer, men om ønsket om en bedre og mer rettferdig verden er en utopi velger jeg å beholde den utopien. Og for en utfordring vi har fått! Uforbeholden tilslutning til prinsippene om rettsstat, ytringsfrihet og demokrati. Jeg er helt for en rettsstat som straffer både de som svindler 1000. - kr og de som svindler 1000 millioner. En ytringsfrihet som gjelder alle, ikke bare de som eier en radiokanal eller har råd til å kjøpe seg tid på TV. Et demokrati som lar oss bestemme over arbeidsplasser, naturressurser og samfunnsøkonomi. Det er en ting EMM

tydeligvis ikke har fått med seg fra sin tid i AKP. Det er forskjell på en revolusjon og et statskupp. En revolusjon gjennomføres av et flertall av folket, statskupp av en elite. Siden EMM innrømmer at han ikke klarte å forvalte den tilliten han ble vist i AKP på en god måte, er det jo bra han ikke fikk gjennomført det statskuppet han hadde i tankene. Og han har også glemt tesen om at hvordan man lever bestemmer tankene. EMM som er mangemillionær, bor på Bygdø og har formuen plassert i investorselskap, tenker annerledes enn om en tjener 250 000 i året, bor på Furuset og skylder banken penger.

PERSONLIG HAR JEG bare en unnskyldning å komme med ovenfor det norske og verdens folk - den at jeg bare er et enkelt menneske, som ved siden av jobb og familie, kun har begrensa ressurser å kaste inn i kampen for internasjonal solidaritet, miljøvern, mot sex- slaveri osv. Men det er plass til flere, så bli bare med!