Bli rik i en fei

Paris Hilton deler sine tips om hvordan man blir milliardærarving.

(Dagbladet.no): Hotellarvingen Paris Hilton, som du sikkert har hørt om men kanskje ikke sett, skriver bok. Der deler hun sine hardt opparbeidede triks for hvordan du skal bli milliardarving. Skal vi tro bokas forside serverer frøken Hilton ren dynamitt mellom to permer:

«Advarsel! Hvis du åpner denne boka eksponerer du deg for den farlig flotte livsstilen til Paris Hilton. Fortsett med fare for ekstrem misunnelse - og med en sterk impuls til å etterligne.»

Hvilke råd er det så Hilton donerer almuen? Enkelte krever i hvert fall at du planlegger i god tid. Vi nevner et assortert utvalg:

 • Bli født inn i den riktige familien. Velg kromosomene med omhu.
 • Finn ut hvordan du skal bli høy og hengslete og aldri legge på deg.
 • Utvikle en måte å entre et rom nesten kongelig på - men IKKE snobbete.
 • Aldri ha på deg samme antrekk mer enn en gang om du blir fotografert i det. Folk vil si du bare har ett antrekk, og det er irriterende.
 • Sov bare på egyptiske bomullslakner med mellom 400 og 600 i vevtetthet.
 • Ikke drikk Cola Light. Cola Light er for feite folk. Bare drikk ordentlig Coca-Cola eller Red Bull. Hat champagne, for det forventer alle at du liker. Red Bull er den beste festdrikken. Den blir du aldri trøtt av.

  I tillegg avslører hun at hun egentlig har krøllete hår. Det hater hun selvfølgelig. Og overraskende nok elsker hun dyr. Noe som gjorde det litt vanskelig å se på den barbariske behandlingen dyrene fikk i realityserien hennes, «The Simple Life».

  «Folk skyter faktisk dyr for å samle på dem, døde, i husene sine», forteller hun i boka.

  Les den første versjonen av boka her.

JOBBEN: Paris Hilton jobber av og til som modell. Ifølge boka hennes er det kjedelig, for hun kan ikke smile på catwalken. Paris elsker å smile.
FRITIDA: Paris er kjent som en såkalt socialite i USA. Her fester hun sammen med Coutney Love etter Grammy-utdelingen i år.