Blind GP-favoritt

TALLINN (Dagbladet): Mye tyder på at blinde Corinna May fra Tyskland går seirende ut av kveldens EuroSong-finale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Corinna er født blind. Hun vant GP-finalen i Tyskland i 1999, men låten ble diskvalifisert. Året etter kom hun på andreplass. Nå er hun altså favoritt med en fengende låt som er signert GP-veteranen Ralph Siegel , som har deltatt i 16 tyske finaler. Han skrev også «Ein bisschen Frieden», som Nicole sang og vant med i 1982.

- Jeg tør ikke å si hvem som går av med seieren. Vi som er her i kveld er alle vinnere, er Corinnas valgspråk.

Sex fra Sverige

Vertslandet kan vinne en gang til, for øverst på listene hos bookmakerne troner Estland sammen med Sverige, Frankrike og England . Om de har råd til det, er en annen sak. Men det showet vi får se i kveld, står ikke tilbake for de siste års GP-sendinger. Bilderegien er det en norsk duo som står for, Marius Bratten (SVT) og Reidunn Nørstelien (NRK).

Sverige er det mange som framholder som den største vinnerkandidaten. Den kitchy diskotrioen Afro-Dite vil garantert få mange stemmer. Låten er fengende, men damene er fæle. De spiller på sex, og det kan bli drøy kost for mange av de katolske og muslimske landene som er med og stemmer... Man skal heller ikke se bort fra at Israel og Malta kan få mange stemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer