Blink 182-låt på nettet

Singelen «The Rock Show» fra Blink 182s neste album er lagt ut på bandets hjemmeside.

Singelen spilles ikke på radio før ut i mai, og albumet «Take Off Your Pants and Jacket» kommer først i midten av juni. Men nå kan du høre låta på www.blink182.com.

Ifølge Rolling Stone fortsetter poppunkerne i samme stil som forrige skive «Enema». Den sendte trioen fra USA til toppen av hitlistene verden over. Kanskje bruken av pornodronninga Janine Lindenmulder som blikkfang var en av grunnene til det.

- Etter min mening følger vi den viktigste punk-etikken. Vi gjør hva vi vil. Ønsker vi å lage et teknoalbum, gjør vi det, sier bassist og vokalist Mark Hoppus til Rolling Stone.

Blink 182 har vært aktive de siste par åra. Etter 1999-albumet slapp gruppa live-plata The Mark, Tom and Travis Show for fem måneder siden.

- Det er på tide å slippe et album nå. Vi kan ta det med ro når vi blir eldre, sier Hoppus.

Resten av bandet består av vokalist og gitarist Tom DeLonge og trommis Travis Barker.

De starter innspillingen av videoen til «The Rock Show» seinere denne uka. Regissører på den blir brødrene Emmit og Brendan Malloy som blant annet har jobbet med Foo Fighters.

Blink 182 er også blitt spurt om å bidra med en låt på filmmusikken til «American Pie 2». Det er ventet at de bruker en av låtene det ikke var plass til på «Take Off Your Pants and Jacket». Bandet hadde også en låt på filmmusikken til originalfilmen.

Her kan du høre låta:

www.blink182.com

<B>PLATEAKTUELLE:</B> Blink 182 er plateaktuelle igjen. «Take Off Your Pants and Jacket» slippes i midten av juni.