Blink-182 til Tons of Rock

Blink-182-trommis måtte ta dop i tre dager i forkant for å tørre å fly

Travis Barker var med i flystyrt som drepte fire personer. Neste sommer skal han opptre i Norge.

NORGESAKTUELLE: Blink-182 gjør sin første konsert i Norge noensinne på Tons of Rock i Halden 22. juni. Dagbladet fikk en eksklusiv prat med bandets trommeslager, Travis Barker (t.h.). Foto: Promo
NORGESAKTUELLE: Blink-182 gjør sin første konsert i Norge noensinne på Tons of Rock i Halden 22. juni. Dagbladet fikk en eksklusiv prat med bandets trommeslager, Travis Barker (t.h.). Foto: Promo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Faktisk så må jeg sitte på en buss i fire dager fra Los Angeles til New York, så tar jeg båten i ti dager for å komme meg til Europa for å turnere, sier den verdenskjente trommeslageren til Dagbladet.

Blink-182-trommeslager Travis Barker har sverget at han aldri mer skal sette sine bein i et fly etter den dramatiske flystyrten som kostet fire personer livet. Barker var en av seks passasjerer på et privatfly som krasjet i det flyet skulle lette fra en flyplass i North Carolina i 2008.

- Jeg har alltid hatet å fly. Før vi skulle ut og reise i gamle dager måtte jeg dope meg i tre dager for i det hele tatt å være i stand til å sette meg ned på et fly. Noe som bidro til at store deler av karrieren min forsvant i en doptåke. Nå har jeg vært nykter i seks år.

Fortsatt på topp

Blink-182 har holdt det gående i snart 25 år. I sommer kom deres syvende album, «California». Denne gangen med tidligere Alkaline Trio-vokalist og gitarist, Matt Skiba i front. Plata gikk rett til topps i USA med påfølgende utsolgte konserter stort sett over alt bandet har spilt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer