MER STRIPPING:  Matthew McConaughey spiller Dallas i  «Magic Mike»-filmene. XXL-versjonen som stripperne blir en road trip-movie, ifølge skuespiller og manusforfatter Channing Tatum. Foto: Filmweb
MER STRIPPING: Matthew McConaughey spiller Dallas i «Magic Mike»-filmene. XXL-versjonen som stripperne blir en road trip-movie, ifølge skuespiller og manusforfatter Channing Tatum. Foto: FilmwebVis mer

Blir alt større i strippefilmen «Magic Mike XXL»?

Channing Tatum forteller om oppfølgeren.

(Dagbladet): I slutten av mars ble det klart at det blir en oppfølger av filmen «Magic Mike». Innspillingen starter til høsten og oppfølgeren ble først omtalt som «Magic Mike 2».

Nå er det derimot kjent at filmen, som handler om en gjeng mannlige strippere hvor Mike er hovedattraksjon på byens kuleste strippeklubber, skal hete «Magic Mike XXL».

Om alt blir større i oppfølgeren gjenstår å se, men Hollywood-kjekkasen Channing Tatum, som spilte rollen som Mike i den første filmen, forteller blant annet at handlingen blir flyttet fra nattklubber i Florida til å være på veien.

- Denne filmen vil bli en road trip-movie, sier Tatum til MTV, som CNN gjengir.

Selv skal Tatum både være med som manusforfatter og skuespiller i XXL-versjonen, ifølge IMDB.com.

- Realitet Den første filmen ble en stor suksess, og spilte inn 1 milliard norske kroner på verdensbasis. «Magic Mike» fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder, og Inger Merete Hobbelstad har skrevet at filmen er en kommentar til den økonomiske krisen i USA.

Tatum skriver manuset sammen med Reid Carolin, og det er Gregory Jacobs som skal ha regien også på oppfølgeren. 

Matthew McConaughey stod blant annet på rollelista sammen med Channing i den første filmen, og ifølge sistnevnte tror han alle skuespillerne blir med over i XXL-versjonen.

Tatum forteller at han ikke vil lage en film om livets alvorlige side.

- Vi vil lage en reel film, altså en som har realiteten i seg, men vi vil ikke lage et mørkt drama. Det var noe mørke i den første filmen, og jeg tror det overrasket og sjokkerte flere, sier Tatum til MTV og fortsetter:

- I denne ønsker vi å ha mye konflikt og streben, men det blir også veldig mye moro. Mye latterlige ting som du aldri vil se på film eller på jorda igjen.

Ny rolle Før helga røpet komiker Gabriel Iglesias, bedre kjent som «Fluffy», at også han har en rolle i den nye filmen.

I et intervju med Huffington Post forteller Iglesias at han har fått flere henvendelser fra fans som vil at han skal kle av seg foran kamera.

- Det er helt sprøtt. Det er flere folk der ute som ber meg om å kaste klærne. De vil se meg ta helt av, sier han og understreker at han vil beholde klærne på under innspillinga.

«Magic Mike XXL »skal ha premiere 3. juli neste år.

Nesbø-aktuell Hollywood-kjekkasen Tatum var nylig i Oslo, der han spiste sushi med Jo Nesbø. Under middagen diskuterte de to innspillingen av Nesbøs bok «Sønnen», der Tatum er påtenkt en rolle.

- Jeg er en stor fan av Jo. Vi tok turen for å møte ham, bli kjent med ham. Han er en utrolig kunstner og en av de mest talentfulle forfatterne der ute, sa Tatum til Dagbladet den gangen.