Blir Dagsrevyen-anker

Cato Husabø Fossen (26) blir nyhetsanker på Dagsrevyen og de øvrige nyhetssendingene på NRK.

NYTT NYHETSANKER: Cato Husabø Fossen (26) går inn i programledergruppa på NRK. Fossen debuterte som nyhetsanker på Dagsrevyen mandag denne uka. Foto: Ingebjørg Elise Aas / NRK
NYTT NYHETSANKER: Cato Husabø Fossen (26) går inn i programledergruppa på NRK. Fossen debuterte som nyhetsanker på Dagsrevyen mandag denne uka. Foto: Ingebjørg Elise Aas / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRKs journalist Cato Husabø Fossen (26) begynner som nyhetsanker i Dagsrevyen, skriver blant andre Medier24.

Det var Journalisten som omtalte saken først.

Husabø Fossen går dermed inn i programledergruppa sammen med de andre faste programlederne på Marienlyst, og skal være anker både for Dagsrevyen og de øvre nyhetssendingene på NRK ut året.

- Det blir veldig morsomt. Jeg er glad og stolt over at NRK viser meg den tilliten og gir meg en såpass synlig og framtredende posisjon. Jeg gleder meg til å vise fram alt det gode tv-innholdet vi lager, sier Husabø Fossen til Dagbladet.

- Ærefrykt

- Er du nervøs? Dette er jo NRKs nyhetsflaggskip?

- Man går til denne jobben med en viss ærefrykt. Det er en følelse av andektighet når man står i studio, og når navnet ditt nevnes i samme åndedrag som Nina Owings går det kaldt nedover ryggen på deg. Så glemmer man det når man er i gang.

- Hva blir ditt bidrag?

- Jeg tar med meg min erfaring og kompetanse som politisk reporter. Jeg er vant til spørsmålsstilling og konfrontasjon, og vil fortsette å bruke de sidene av meg selv. Dagsrevyen er en veldig journalistisk jobb, ikke bare en presentasjonsjobb. Nå ser jeg fram til å få et større overblikk og å utvide horisonten litt, ikke bare holde på med norsk politikk, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer