Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blir denne like bra som «Jason Bourne»-filmene?

Ny film fra de samme folka. Se trailer.

||| (Dagbladet.no): De tre filmene om Jason Bourne har fått til dels svært god kritikk, også i Dagbladet, og nå har regissøren bak to av filmene - Paul Greengrass - igjen samarbeidet med Matt Damon og den norskættede manusforfatteren Brian Helgeland.

Resultatet har blitt «Green Zone», en film som - ut fra trailerne som nå er sluppet - ser ut som en Bourne-aktig thriller fra Irak.

Handlingen i filmen foregår i invasjonens tidlige dager, og følger soldat Roy Miller som er satt til å jakte på masseødeleggelsesvåpen.

Ved en tilfeldighet snubler Miller over en dekkoperasjon, som gjør at han selv blir et mål for mektige menn.  Ved siden av Damon har folk som Greg Kinnear og Amy Ryan roller her.

Filmer fra Irak sliter ofte med billettsalget, men miniserien «Generation Kill» og filmen «The Hurt Locker» har i det minste bevist at man kan lage kunstnerisk ambisiøse historier fra krigen.

Hva tror du - kan «Green Zone» bli like vellykket?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media