Blir det for mye for oss?

Vi kan ikke ønske oss fri fra informasjon om rettssaken.

Selvfølgelig blir det for mye. Selvfølgelig får vi vite for mye, skriver Ingeborg Moræus Hanssen. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch
Selvfølgelig blir det for mye. Selvfølgelig får vi vite for mye, skriver Ingeborg Moræus Hanssen. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi som ikke er rammet personlig av tragedien, vi som bare lever sammen med de lidende, vi som bare er medborgere og bor i dette landet og hører hjemme her med vårt og våre - nå får vi sannelig stå løpet ut og tåle, lære, lide og tenke! Det er da det minste vi kan bidra med for at rett skal bli rett i dette landet. For at vi en gang i framtida skal få fred fra monsteret og komme oss videre som sivilisasjon.

Her sitter utreisende kvinner på Gardermoen, kvinner som skal feriere og hygge seg og sier at huff- det er altfor mye mediestøy omkring rettssaken mot ABB! Folk på gata, som det heter, og på Twitter og Facebook vitner om at mange ikke bare gruer seg, men fnyser av harme over hvor dominerende og visstnok spekulativt presse og media dekker terrorsaken. Den store kosen, golfferien og elvecruiset blir liksom ikke så hyggelig med alle disse reportasjene dag etter dag. De har fått nok, har de.

Hva hadde man ventet seg den 23. juli? Har man ennå ikke tatt inn over seg alvoret? 77 drepte, helt uskyldige mennesker på jobb og på politisk sommerleir skutt og bombet av en ung nordmann. Det var en massakre. En av de verste i moderne tid - i Norge, hos oss og utført av en av oss! Det er nå det skal ramme oss alle. Og det skulle også bare mangle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer