Blir det klining i natt, får du vite det her

Oscar-utdelinga dekkes live på Dagbladet.no. Stjernene ankommer 22.30. Priser deles ut fra 02.00.

VÅTT OG HOT: Prisvinner Adrien Brody tok prisutdeler Halle Berry på senga med et skikkelig tungekyss etter at han mottok Oscar i 2003. Hvem som kliner med prisutdelerne i natt, kan du følge på Dagbladet.no Foto: SCANPIX/ AP Photo/Kevork Djansezian
VÅTT OG HOT: Prisvinner Adrien Brody tok prisutdeler Halle Berry på senga med et skikkelig tungekyss etter at han mottok Oscar i 2003. Hvem som kliner med prisutdelerne i natt, kan du følge på Dagbladet.no Foto: SCANPIX/ AP Photo/Kevork DjansezianVis mer

Oscar-prisene deles ut i natt, og på Dagbladet.no kan du følge med fra stjernene rusler opp den røde løperen i sine fineste (?) antrekk, til de siste og mest prestisjetunge kategoriene får sine vinnere på morgenkvisten en gang.

Vårt livestudio er oppe fra klokka 22.30 i kveld. Der blogger våre reportere natta gjennom. Selve prisutdelinga starter klokka 02.00.

Det er «The King's Speech», «True Grit», «The Social Network», «Black Swan» og «Inception» som har fått flest nominasjoner. Som vanlig er det stor spenning rundt kategorier som beste film, beste skuespiller og beste skuespillerinne.

Alle nominasjonene kan du se her.