Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Blir det svart hav med Per Sandberg?

Blir det hvit jul eller svart hav med den nye regjeringen til Erna? Er det der en imam eller fremmedkriger? På tide med noen grunnleggende spørsmål til året 2015.

TRÅL KAN TEMMES: Per Sandberg har fisket i rørt vann tidligere, så han vil nok fikse hvalbiffen som ny fiskeriminister. Og, han er jo også kollega og venn med Tybring-Gjedde. Foto:Christian Roth Christensen
TRÅL KAN TEMMES: Per Sandberg har fisket i rørt vann tidligere, så han vil nok fikse hvalbiffen som ny fiskeriminister. Og, han er jo også kollega og venn med Tybring-Gjedde. Foto:Christian Roth Christensen Vis mer
Meninger

Hallo: Straks skal vi atter sitte i hulene våre med svin på skogen og to pinner i kors og nissene faller av lasset og oppdrettssnøen som falt i fjor er det ingen som husker og trekkspillet til far er ustemt igjen og rasistene drømmer om en hvit jul bare for seg sjøl og de tre nøtter for Askepott blir til tre netter for Askeladden og verden trekker pusten for klimaforliket og vi må derfor stille noen grunnleggende spørsmål til dette hersens året 2015, og sier Per Sandberg nei til svart hav?

Vel, Er det en justisminister eller en B-film? Er det en finansminister eller et gebiss? Er det Skavlan eller en karaokemaskin? Er vi journalister eller en skravleklasse? Er det en bønn eller en trussel? Er det en syklist eller flyktning? Er det dine brune skjorter eller går du i svarte? Er det de Tre vise menn eller utviste menn? Er det Russland eller ondskapens hotell? Er det Obama eller en tåkefyrste? Er det franske nasjonalister eller mellomkrigstida? Er det IS eller Saudi-Arabia? Er det Klassekampen eller Vatikanet? Er du snill eller er du dum? Er det Trygve Hegnar eller en fuglehund? Er det et klassisk julebord eller armageddon? Er det ei julestjerne eller ei drone? Er det en tigger eller en venn? Er det Bølgen eller Moi? Er det redaktøren i Vårt Land eller Onkel Skrue? Er jeg en tufs eller tosk?

Vel, Er det Flettfrid eller Haaland Matlary? Er det Jens Pikenes eller Hege Storhaug? Er det en nettavis eller et annonsebilag? Er det en prest eller en løgnhals? Er det en imam eller en fremmedkriger? Er det landslaget i fotball eller et tivoli? Er det VG eller et papirfly? Er det Dagbladet eller kongen av Danmark? Er det Dag Solstad eller Olav Duun? Er det Lars Mjøen eller ei humle? Er det Skei Grande eller en stumtjener? Er det Miljøpartiet de Grønne eller ei sekt? Er du veganer eller en grønnsak? Er det TV2 eller en russebuss?

Vel, Er det en regjering eller et sirkus? Er det en Ap-politiker eller en klovn? Er det Hareide eller et døpefont? Er det en aksjemekler eller en torpedo? Er det en advokat eller Satan? Er det en netthetser eller fugleskremsel? Er det nå snart jul igjen, Arild Nyquist?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media