Blir det Sverige, Russland eller Estland som vinner?

De er MGP-favoritter, men det går ikke alltid som bookmakerne melder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. SLOVENIA: Låt: «Here For You»Artist: MaraayaMaraaya består av ekteparet Marjetka og Raay, som kaster konfetti i været og gir oss noe fartsfylte, annerledes og lekent. En melodiøs og kjølig poplåt som lener seg forsiktig til elektroniske trommer og strykere. Dette er en låt som kan sanke stemmer - helt fortjent.

2. FRANKRIKE: Låt: «Here For You»Artist: «N'oubliez Pas»Feminin ballade sunget på fransk. Jeg forstår lite, men blir rørt og fylt av amour og stemningsfulle overtoner. Lisa Angell har en praktfull stemme med nyanser som pirrer hele veien hjem til deg, ce soir. Men det er likevel ikke nok til fransk seier.

3. ISRAEL: Låt: «Golden Boy»Artist: Nadav GuedjDe europeiske MPG-finalene speiler lite lokalkoloritt. Det meste låter angloamerikansk, men Israel utgjør et unntak - selv om ikke det ikke er mye å skryte av. Dansbar etnopop gjør seg sikkert på en nattklubb i Tel Aviv, men ikke i mine ører.

4. ESTLAND: Låt: «Goodbye To Yesterday»Artist: Elina Born & Stig RästaHer bobler det av forventing når deilige toner strømmer ut av høyttalerne. «Goodbye To Yesterday» er klassiske pop, smårøff og som løftes fram av et kledelig orkesterarrangement - framført av en sensuell duo. Pirrende og uimotståelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.