Blir dette nye «Counter-Strike»?

Nytt skytespill fra CS-skaperne.

|||I 1999 skapte Minh Le og Jess Cliffe en modifikasjon for det originale «Half-Life», som skulle vise seg å bli svært populær.

Modifikasjonen deres fikk navnet «Counter-Strike», og var et lagbasert onlineskytespill hvor spillerne fikk rollen som terrorister og antiterrorister. Etter hvert utviklet den seg til et uavhengig spill, som fortsatt lever i beste velgående.

Nå er Minh Le tilbake med et nytt spill i samme sjanger. «Tactical Intervention» er, som navnet tilsier, et taktisk skytespill hvor to lag må kjempe mot hverandre. Spillet er basert på «Counter-Strike»-motoren.

IGN har fått en titt på spillet, og forteller at det minner veldig om «Counter-Strike». Samtidig har det fått noen nye elementer som Minh Le lenge har ønsket å implementere.

Dette inkluderer topptrente hunder som kan beordres rundt av spillerne, for å uskadeliggjøre fiender. I tillegg vil spillområdene inkludere sivile (som terroristene kan bruke som menneskelig skjold), samt gisler og andre ikke-spillende figurer.

Minh Le forteller at han alltid har hatet hvor kraftige snikskytterne var i «Counter-Strike», så «Tactical Intervention» blir mer balansert. I tillegg blir det raskere, så hvis du dør tidlig slipper du å vente like lenge som før.

Spillet åpnes snart for betatesting, og målet er en lansering før året er omme.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.