Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blir dette nye «Counter-Strike»?

Nytt skytespill fra CS-skaperne.

|||I 1999 skapte Minh Le og Jess Cliffe en modifikasjon for det originale «Half-Life», som skulle vise seg å bli svært populær.

Modifikasjonen deres fikk navnet «Counter-Strike», og var et lagbasert onlineskytespill hvor spillerne fikk rollen som terrorister og antiterrorister. Etter hvert utviklet den seg til et uavhengig spill, som fortsatt lever i beste velgående.

Nå er Minh Le tilbake med et nytt spill i samme sjanger. «Tactical Intervention» er, som navnet tilsier, et taktisk skytespill hvor to lag må kjempe mot hverandre. Spillet er basert på «Counter-Strike»-motoren.

IGN har fått en titt på spillet, og forteller at det minner veldig om «Counter-Strike». Samtidig har det fått noen nye elementer som Minh Le lenge har ønsket å implementere.

Dette inkluderer topptrente hunder som kan beordres rundt av spillerne, for å uskadeliggjøre fiender. I tillegg vil spillområdene inkludere sivile (som terroristene kan bruke som menneskelig skjold), samt gisler og andre ikke-spillende figurer.

Minh Le forteller at han alltid har hatet hvor kraftige snikskytterne var i «Counter-Strike», så «Tactical Intervention» blir mer balansert. I tillegg blir det raskere, så hvis du dør tidlig slipper du å vente like lenge som før.

Spillet åpnes snart for betatesting, og målet er en lansering før året er omme.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling