Blir dette vårens store feelgood-film?

Se Haddy N'jie, Frank Kjosås og flere i traileren til «Ta meg med».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når publikum kommer ut av «Ta meg med»-visningene fra 7. mars og framover, er det hvertfall regissør Per Olav Sørensens uttalte ambisjon at de skal ha et stort smil i ansiktet.

Musikalfilmen forteller en ny, angivelig romantisk og rørende historie om fem personer i en bygård i Oslo, hvis skjebner vikles inn i hverandre gjennom et utvalg gamle låter av Jan Eggum og Halvdan Sivertsen.

I dag ble traileren til filmen slippet - du ser den i videoen over.

Regissøren - blant annet kjent for tv-serien «Halvbroren» - skal ha hørt seg gjennom hundrevis av komposisjoner fra de to visekomponistene kataloger før han satte sammen musikalen. De to fikk se den i sn helhet første gang denne uka.

- Her er det både grining, latter, fest og tristesse. For meg er det alfa og omega at en film berører meg, og det gjorde denne, konkluderte Eggum i etterkant.

Låtene er framført av Frank Kjosås, Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Haddy N'jie og Kjersti Elvik og sunget live på settet - det er altså ikke lagt på studiovokal i etterkant, et valg som den storstilte filmatiseringen av «Les Miserables» med Hugh Jackman, Anne Hathaway og Russell Crowe fikk mye skryt for i 2012.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.