Blir dette vårens store feelgood-film?

Se Haddy N'jie, Frank Kjosås og flere i traileren til «Ta meg med».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Når publikum kommer ut av «Ta meg med»-visningene fra 7. mars og framover, er det hvertfall regissør Per Olav Sørensens uttalte ambisjon at de skal ha et stort smil i ansiktet.

Musikalfilmen forteller en ny, angivelig romantisk og rørende historie om fem personer i en bygård i Oslo, hvis skjebner vikles inn i hverandre gjennom et utvalg gamle låter av Jan Eggum og Halvdan Sivertsen.

I dag ble traileren til filmen slippet - du ser den i videoen over.

Regissøren - blant annet kjent for tv-serien «Halvbroren» - skal ha hørt seg gjennom hundrevis av komposisjoner fra de to visekomponistene kataloger før han satte sammen musikalen. De to fikk se den i sn helhet første gang denne uka.

- Her er det både grining, latter, fest og tristesse. For meg er det alfa og omega at en film berører meg, og det gjorde denne, konkluderte Eggum i etterkant.

Låtene er framført av Frank Kjosås, Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Haddy N'jie og Kjersti Elvik og sunget live på settet - det er altså ikke lagt på studiovokal i etterkant, et valg som den storstilte filmatiseringen av «Les Miserables» med Hugh Jackman, Anne Hathaway og Russell Crowe fikk mye skryt for i 2012.

«Ta meg med» er basert på en forestilling ved samme navn, som gikk på Parkteateret i Moss i fjor og også omfattet Elvik og Kjosås. For de tre andre hovedrolleinnehaverne er det første gang de er med i en kinofilm.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer