Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Blir ekkelt å spise larver

I morgen reiser Gøril Dullum (29) til Sør-Afrika for å være med i TV3s ekstrem-tv-serie Fear Factor. I dag svarte hun Dagbladet.nos lesere!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dullum er en av de 54 deltakerne som er plukket ut til tv-programmet Fear Factor. Deltakerne blir blant annet slept etter galopperende hester, de må hoppe fra en trailer til en annen i 80 kilometer i timen. I tillegg må de spise kakerlakker, larver, oksetestikler, kuhjerner eller andre matvarer du slett ikke finner på Rimi.

- Jeg så klippene fra programmet på TV3, og det så kjempespennende ut. Det virket ikke så ille og farlig som folk ville ha det til, sier Dullum.

Knallhard trening

Etter at hun ble plukket ut som deltaker, har hun ligget i hardtrening for å være best mulig rustet til utfordringene.

- Jeg har vært på nettet og lest om alle episodene som har gått på NBC. I tillegg har jeg snakket med mange som sjøl har utført vågestykker. De har fortalt hvordan de ville psyket seg opp for å gjøre ting de ellers ikke ville turt.

Hun har også jobbet hardt for å takle den fysiske delen av programmet.

- Den siste uka har jeg vært i helsestudio hver dag. Jeg har løftet vekter og drevet kondisjonstrening.

Ekkelt

Dullum har erfaring fra ekstremsport fra før. Hun har kjørt ekstrem-alpin i Canada og Chamonix, drevet med parachuting og klatring i båtmaster og har bodd i en edderkoppfylt kjeller i to år. Hun har også drevet med svømming, turn, slalåm, basketball, friidrett og håndball.

I tillegg kan hun skilte med at favorittretten hennes var blodpudding da hun var liten. Men det betyr ikke at hun er altetende.

- Det blir ekkelt hvis jeg må spise larver og mark.

Hva er hun mest nervøs for? Hva får et menneske til å stille opp i et slikt program? Hva synes samboeren hennes om at hun skal delta?

SULTEN? Dette er en kuhjerne. Den må du være forberedt på å spise hvis du skal være med i serien.
DELTAKER: Gøril Dullum skal være med i Fear Factor. Fredag klokka 17 møter du henne på Dagbladet.no.
Hele Norges coronakart