Blir esel etter «klubben»

Thomas Giertsen vil fylle hullet etter «Torsdagsklubben» med å styrke humormiljøet i TV2. Han skal bare bli esel - og ta seg ferie først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er mange flinke humorfolk i TV2 og produksjonsselskapet Cosmo, som jeg kunne tenke meg å jobbe med. Espen Eckbo er én. Thomas Numme og Harald Rønneberg fra «Senkveld» er to andre. Muligens kan vi også trekke inn Otto Jespersen. Han er jo frilanser, sa Thomas Giertsen da lysene var slått på etter siste utgave av «Torsdagsklubben».

- Riktig å gi seg

For i går kveld, rundt kl. 22.30, var det ugjenkallelig slutt. Showet som på ulike kanaler, i ulike konsepter, med ulike programledere og ulike faste gjester har moret nordmenn, er definitivt og over.

Men Thomas Giertsen forsvinner ikke - verken fra TV2 eller tv-ruta. Han må bare tenke litt først.

- Jeg følte det var helt riktig å gi seg med «Torsdagsklubben» nå, mente en svett - og kanskje litt vemodig - komiker etter et av sesongens beste show.

Gjør eselet i «Shrek 2»

- Hva gjør du nå?

- Først skal jeg ta lang sommerferie. Det føler jeg er fortjent. «Torsdagsklubben» har tatt utrolig mye av tida mi - som den har gjort alle sesonger. Man går og tenker på kommende show i helgene og til alle døgnets tider. Så akkurat den delen blir det deilig å slippe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer