Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Toppmøtet mellom Kim og Trump i Singapore:

Blir fortsettelsen like bra, blir Donald Trump en soleklar kandidat til Nobels fredspris!

Hva nå, journalister og medier?

POLITISK MIRAKEL: Alt tyder på at vi nå, av president Trump, har vært vitne til noe nær et politisk mirakel. Presidenten har ved sin fasthet og politiske taktikk overfor Kim Jong Un tvunget gjennom en politikk verden er helt avhengig av for en fredelig fortsettelse, skriver artikkelforfatteren. Foto: North Korea's Korean Central News Agency / Reuters / NTB scanpix
POLITISK MIRAKEL: Alt tyder på at vi nå, av president Trump, har vært vitne til noe nær et politisk mirakel. Presidenten har ved sin fasthet og politiske taktikk overfor Kim Jong Un tvunget gjennom en politikk verden er helt avhengig av for en fredelig fortsettelse, skriver artikkelforfatteren. Foto: North Korea's Korean Central News Agency / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Meninger

Alt tyder på at vi nå, av president Trump, har vært vitne til noe nær et politisk mirakel. Presidenten har ved sin fasthet og politiske taktikk overfor Kim Jong Un tvunget gjennom en politikk verden er helt avhengig av for en fredelig fortsettelse. Intet mindre! Blir fortsettelsen like bra, blir Donald Trump en soleklar kandidat til Nobels fredspris!

Hva skal dere nå finne på journalister? Selvsagt makter dere, med deres ønsker og antilogikk, å finne negativitet også ved en slik fantastisk hendelse og bragd.

Så sterk er antipatien mot Trump at det nå letes med stor iver etter konstruerte argumenter mot både den ferske avtalen og presidenten. Dette er dere eksperter på, som kjent!

En fantastisk politikk og personlig seier som den vi nå har opplevd av president Trump sitter selvsagt svært langt inne å erkjenne. Trolig for langt inne til at vi får se den på trykk.

I alle fall ikke uten tilknyttede og svært sterke motargumenter av typisk journalistisk billighet! Vil vi overhodet få se et journalistisk eksempel på personlig integritet og objektivitet som gjør mine antagelser til skamme?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media