«Så ekte nå»

Blir gjort narr av

Carina Dahl og Åge Sten Nilsens duett har fått sin første parodi.

PARODI: Carina Dahl og Åge Sten Nilsens versjon av «Shallow» blir gjort narr av på Instagram. Video: Jostein Sletten / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De norske artistene Carina Dahl og Åge Sten Nilsen (Wig Wam) slapp nylig en coverversjon av Lady Gaga og Bradley Coopers låt «Shallow», kjent fra kassasuksessen «A Star is Born».

Duetten er døpt «Så ekte nå» og sammen med låta, fulgte det også med en musikkvideo, hvor Dahl og Nilsen opptrer sammen. Siden premieren på samarbeidet er Facebook-videoen sett nærmere én million ganger, ifølge artistapparatet til duoen. Med god drahjelp fra TV 2, NRK Dagsrevyen og VG.

- Var skeptisk

Med popularitet følger ofte satire. Nå blir Dahl og Nilsen parodiert av manusforfatter og Instagram-humorist Andreas Rand. Nylig la han ut et alternativ til «Så ekte nå», kalt «Lysekrone», løst basert på Sia-hiten «Chandelier».

«Jeg var skeptisk til å covre Sia, men så gjorde jeg det likevel» og «låta er gjort mange ganger, men aldri på norsk», informerer Rand i tekstplakatene i videoklippet.

Han har tidligere skrevet manus til tv-konsepter som «Torsdag kveld fra Nydalen», «Helt Perfekt» og «Allerud VGS».

Lot seg inspirere

Overfor Dagbladet er Rand sparsommelig med refleksjoner og omstendigheter knyttet til det humoristiske innfallet, men i en kort og ironisk sms, skriver han:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer