Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blir han slikket, og er det pedofili?

Hva er egentlig sant om kveldens dødssynd?

(Dagbladet.no): I kveld vises den mye omtalte utuktepisoden i serien «De 7 dødssyndene». Historiene om hva som skjer har vært mange og det er på tide med en opprydning. Hva skjer egentlig i episoden, og hva er det rene sprøyt?

- I kveldens episode skal Kristopher Schau begå utukt, sier informasjonssjef i TV 2, Marianne Røiseland, til Dagbladet.no.

- Og reiser til horestrøket i Bangkok i Thailand?

- Ja, men han mener det er for enkelt å begå utukt ved å gå til en prostituert, og prøver i stedet å være en prostituert. Det går ikke så veldig bra. Det blir mer underholdning for folk som går forbi, han kjenner litt på hvordan det er å stå der.

- Deretter slikkes han av en thailandsk mann, stemmer det?

- Ja, det skjer, men kanskje ikke helt slik som det folk har forventninger om. Det er ikke så direkte, sier Røiseland.

- Hvilken kroppsdel blir han slikket på?

- Det er den nedre delen av kroppen, men jeg kan ikke gå mer i detalj enn det.

MYTEOMSPUNNET: Kveldens episode av «De 7 dødssyndene» har vært mye omtalt, blant annet har Anne Gustavsen i Korsets seier hevdet at Schau i episoden vises i «aktivitet med en ung thaigutt.» Foto: NED ALLEY
MYTEOMSPUNNET: Kveldens episode av «De 7 dødssyndene» har vært mye omtalt, blant annet har Anne Gustavsen i Korsets seier hevdet at Schau i episoden vises i «aktivitet med en ung thaigutt.» Foto: NED ALLEY Vis mer

Et klipp har imidlertid vist at det er på låret

- Bildene der Schau er lenket fast i senga, er de fra kveldens episode?

- Ja.

- Og hva med påstandene om at Schau har omgang med en ung thailandsk gutt?

- Flere aktører, deriblant konservativt kristne, har påstått at han bedriver pedofili. Det er ikke riktig - det er faktisk veldig langt ifra riktig. Alt som foregår er godt innenfor loven og har ikke med noe kriminelt å gjøre, sier Røiseland.

- Er mannen som slikker Schau prostituert?

- Nei, det er også en misforståelse. Vedkommende er ikke prostituert, sier Røiseland (ifølge Schau er han en 35-årig mann som driver sin egen bar).

- Var denne mannen klar over at han ble filmet?

Blir han slikket, og er det pedofili?

- Ja.

- Misjonsselskapet har kjøpt annonseplass før kveldens sending, for å vise motstand mot prostitusjon. Hva kan man si om Schaus motivasjon bak kveldens program?

- De fleste som ser programmet vil se at det er samfunnskritisk. Dette er ingen forherligelse av synden, sier Røiseland.

Les også: Hva er egentlig en dødssynd?

PRØVER SEG SOM PROSTITUERT: - Da var det bare å trekke ut på gata og prøve seg som ei gatehore. Jeg er livredd, sier Kristopher Schau i <a href=\'http://pub.tv2.no/TV2/tv2/article1454982.ece\'>dette klippet</A>.
PERVERTERT: - Deler av Thailand har blitt et pervertert Disneyland for overvektige fulle vestlige menn som ikke bryr seg om verken kulturarv, tradisjoner eller menneskene som bor her, mener Schaus medprogramleder Øystein Karlsen (til høyre), som leder programmet sammen med Schau og Morten Ståle Nilsen.
STERKE REAKSJONER: Kristopher Schau setter sinn - blant annet kristne - i kok.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling