GLEDER SEG:  Charlotte Thorstvedt gleder seg til å se sin musikalske helt Iggy Pop på Øyafestivalen i august. Foto: Håkon Eikesdal
GLEDER SEG: Charlotte Thorstvedt gleder seg til å se sin musikalske helt Iggy Pop på Øyafestivalen i august. Foto: Håkon EikesdalVis mer

- Blir ikke mer sexy enn Iggy!

Selv om CharlotteThorstvedt (23) helst spiller elektronisk musikk, synes hun Iggy Pop er drømmemannen.

||| (Dagbladet): - Iggy & The Stooges!, kommer det lynkjapt fra Charlotte Thorstvedt på spørsmålet om hva hun gleder seg mest til på Øyafestivalen.

- Jeg er helt forelska! Ingen er mer sexy enn en ung Iggy Pop! At de kommer på festivalen holder i massevis for meg!

Thorstvedt har jobbet både som programleder i MTV og TV2, hun har designet sin egen kolleksjon for kleskjeden Bik Bok og hun har jobbet både som modell og DJ.

Nå arbeider hun med sin store drøm: sin første plate.

Ingen teltmenneske - Det er musikken som er viktigst for meg. Det er den som er lidenskapen min og prioritet nummer én. Man har langt friere tøyler når man lager musikk enn når man jobber på TV, og det er mer kreativt, sier hun.

Hun er glad i festival, men har aldri opplevd den autentiske «teltfestivalen».

- Jeg har besøkt både Hovefestivalen og Roskilde flere ganger, men jeg har nesten alltid vært på jobb og dermed bodd på hotell. Det har sikkert sin sjarm, men jeg synes det har vært litt deilig å slippe, innrømmer hun.

Roskilderegn Særlig Roskildefestivalen i 2007, året da nedbørsmengden gikk langt over de flestes tålmodighet, viste teltlivet seg fra sin verste side.

- Hotellrommet mitt fungerte som et slags mottak for de som hadde mistet tingene sine og fått ødelagt teltene sine. Jeg tror jeg hadde fire stykker boende på rommet mitt, ler Thorstvedt.

Platejobbing Musikken som Thorstvedt liker, og som hun aller helst spiller når hun jobber som DJ, breier seg godt under den elektroniske paraplyen.

- Tech House er vel min greie, men jeg liker både 70-talls rock og 60-talls jentepop. Jeg tror man kan finne noe bra i alle ulike musikksjangre. Unntatt trance kanskje, det liker jeg ikke noe særlig, forteller hun.

Hun vil ikke si noe sikkert om når publikum vil få mulighet til å eie en Charlotte Thorstvedt-plate.

- Jeg må bare bruke tida og gjøre dette skikkelig bra. Det er deilig å se at plata begynner å ta form. Nå er det ikke bare enkeltlåter. Det er kjempespennende!

Obs! Charlotte Thorstvedts spilleliste kommer bare i Spotify, ettersom de fleste av låtene ikke var å finne i Wimp.