A-ha:

Blir ikke ny A-ha-konsert

Det blir ingen ny konsert for A-ha i Oslo spektrum, etter at bandet måtte avlyse på grunn av sykdom lørdag 21. mai.

UMULIG: Det blir ingen ny konsert i Oslo Spektrum etter at A-ha måtte avlyse sist lørdag. Årsaken skal være at det er umulig å oppdrive personell og utstyr. Foto: Berit Roald / NTB
UMULIG: Det blir ingen ny konsert i Oslo Spektrum etter at A-ha måtte avlyse sist lørdag. Årsaken skal være at det er umulig å oppdrive personell og utstyr. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Etter at A-ha måtte avlyse sin allerede utsatte konsert i Oslo Spektrum lørdag 21. mai, kommer nå meldingen om at det ikke er mulig for bandet å gjennomføre noen ny konsert i Spektrum:

- Umulig

- Det viser seg dessverre at det ikke er mulig å sette opp en ny konsert med A-ha i Oslo Spektrum etter at konserten 21. mai ble avlyst. Grunnen til dette er at det er umulig å oppdrive personell og utstyr til å gjennomføre arrangementet, står det på Oslo Spektrums sine nettsider.

A-ha har skrevet samme beskjed på sin Facebook-side.

- Vi vet at mange av dere har ventet i flere år på å se showet og at dette er en stor skuffelse, og vi beklager for at vi svikter dere, skriver bandet, og opplyser samtidig at billettene vil bli refundert via Ticketmaster.

Måtte avlyse

Lørdag kom nyheten om at A-ha avlyste en konsert som skulle holdes samme kveld.

Bandet hadde opptrådd i Oslo Spektrum kvelden før, og konsertene var del av en turné som ble utsatt på grunn av koronapandemien.

- Morten Harket har blitt diagnosert med akutt laryngitt og er nødt til å hvile stemmen, het det i en uttalelse.

Fra bak scenen la bandmedlem Magne Furuholmen ut et innlegg på Instagram der han uttrykte sin skuffelse over at konserten ikke ville bli mulig å gjennomføre.

- Jeg kan forsikre dere om at Paul og jeg var klare, og vi drukner sorgene vår backstage med for mye øl, skrev blant annet Furuholmen på Instagram.

Med tydelig sykdomspreget stemme, tok Harket til samme sosiale medie for å uttrykke sin egen skuffelse:

- Jeg er så lei meg for at jeg ikke kan møte opp i kveld. Jeg hater det, og jeg er dypt lei meg over å skuffe dere, uttalte Harket.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer