Blir liggende etter konsertvaktas halsgrep: - Jeg kunne dødd

- Besvimer og går i bakken.

LIGGER NEDE: Videoen viser rapper Kamelen sin konsert-DJ og kamerat Fredrick som blir holdt av en vakt ved utestedet Kick i Kristiansand. Han mener selv at det var et kvelertak. Hendelsen skjedde etter Kamelen-konserten natt til lørdag, som ble avbrutt av politiet etter 20 minutter... Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var svært kaotisk i Dronningens gate utenfor utestedet Kick i Kristiansand natt til lørdag. Under tumultene som oppsto etter at den mye omtalte Kamelen-konserten ble avbrutt og rapperen, som egentlig heter Marcus Kabelo Møll Mosele, ble pågrepet av politiet, ble ytterligere fem personer ble arrestert.

En av dem som tilbrakte natta i arresten var artistens konsert-DJ og kamerat, Fredrick. Dagbladet velger ikke å publisere etternavnet hans etter ønske fra vedkommende.

Han forteller at han fortsatt er preget etter at han skal ha blitt tatt halsgrep på av en sikkerhetsvakt på jobb for utestedet Kick.

- Fikk panikk

I videoen i toppen av saken, ser man hvordan en mannsperson uniformert med logoen til Kristiansand-klubben Kick, tar et halsgrep på DJ-en. Han står oppreist før han angivelig besvimer og går i bakken.

- Jeg har ingen fysiske skader i dag, men er sår rundt halsen og er i en slags sjokktilstand. Når jeg ser videoen, ser jeg jo at jeg egentlig kunne dødd. Det har skjedd at folk har dødd av halsgrep. Jeg fikk panikk og hendelsen sitter i meg, forteller han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer