Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blir Lommemannen forhåndsdømt?

«Lommemannen er anholdt og skal høres. Så blir det rettssak. Er Lommemannen skyldig, så skal han få sin straff. Hva Staff angår så har han en mening, men har ikke gjort seg skyldig i straffbare handlinger ved å uttrykke disse.

Sissel Vedal, leserkommentar «Etter å ha tatt VG med på arrestasjonen (hvorfor gjorde de det?), har politiet utbasunert i alle media at «de er sikre» på at de har tatt «Norges verste serieforbryter». Informasjonstrykket er så høyt at man kan mistenke at det er 30 års sendrektighet som skal skylles ned.

Oleg

«Staff er en modig og viktig stemme i samfunnsdebatten. Uten ham ville vi alle gått i saueflokk og latt oss ensrette. Staff er en nødvendig, fruktbar og vitaliserende dissident i et samfunn som får stadig mer moralsk panikk.

Mads«Saken handler om nøye overveide og planlagte overgrep der barn gjøres fullstendig maktesløse, og må utføre ting de aldri i livet ville gjort om de hadde kunnet velge.

Gud vet hvor mange av dem som pisset på seg av skrekk mens han hadde all makt over dem.

Humanisten«Det verste som kan skje er om personen faktisk er uskyldig. Vi kan ikke med hundre prosent bekrefte at det faktisk er den såkalte «Lommemannen» som sitter i fengsel akkurat nå.

Morten Bakke

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media