Blir neste Fantomet en kvinnelig utgave?

Wandrups utvalgte: Fantomet Kids blir egen serie.

JUNGELFEMINISME: Bengal har fått en kvinnelig president i det nyeste Fantomet. Men er hun til å stole på? Hun er tross alt etterkommer av de beryktede Singh-piratene. Men viktigere: Hvem vet når vi får et kvinnelig overhode i Hodeskallegrotten?
JUNGELFEMINISME: Bengal har fått en kvinnelig president i det nyeste Fantomet. Men er hun til å stole på? Hun er tross alt etterkommer av de beryktede Singh-piratene. Men viktigere: Hvem vet når vi får et kvinnelig overhode i Hodeskallegrotten?Vis mer

TEGNESERIE: Ånden som går, står som navnet tilsier, aldri helt stille.

Stadig nye emner suges opp i hans univers.

I høst har vi kunnet lese «1943», et drama der Fantomet blir involvert i andre verdenskrig og fronten i Frankrike, Han viser seg å ha en svoger i Paris som trenger å komme seg vekk.

I det nyeste nummeret er Fantomet også innblandet i politiske hendelser. Han blir involvert med presidenten i Bengal, Sandal Singh, etterkommer av de beryktede Singh-piratene.

Hun er attpåtil gravid. Mye drama i en todelt episode.

Du møter også en ny serie, «Fantomet Kids», tvillingparet Kit og Heloise, nå i kampdyktig alder.

Tro hvem av dem som en dag skal overta Fantomet-jobben? Er det første kvinnelige Fantomet i kjømda?

Serien er tegnet i en naivistisk stil av Jan Bielecki.

En ny utgave av Fantomets krøniker også ute, denne gangen med fortellinger der fienden stort sett er onde medisinmenn på hjemmebanen til vår maskekledte venn: De dype skoger.