«Blir noe av det ondeste som har vært vist på tv»

Ny trailer til «Band of Brothers»-oppfølgeren «The Pacific».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tom Hanks og Steven Spielbergs krigsminiserie «Band of Brothers» ble en gigantisk suksess da den ble vist på den amerikanske betalingskanalen HBO i 2001.

Miniserien tok for seg de amerikanske fallskjermjegerne i «Easy Company» og deres opplevelser fra andre verdenskrig, fra krigstreningen i USA, via ildåpen deres i Normadie og til krigens slutt.

StillehavsactionOg nå har HBO laget mer episk andre verdenskrigs-action. Også denne gangen med Spielberg og Hanks ved roret.

I mars 2010 kommer «Band of Brothers'» åndelige oppfølger «The Pacific» på amerikanske tv-skjermer. Den nye traileren ble vist foran «True Blood»s sesongpremiere i USA i sommer.I «The Pacific» er imidlertid fallskjermjegernes marsj gjennom Nazi-Europa byttet ut med marinekorpses sjøslag mot japanske styrker i Stillehavet.

Tøffere enn forgjengerenSerien skal blant annet ta for seg de berømte slagene ved Okinawa og Iwo Jima, og produsent Tom Hanks røper overfor filmmagasinet Empire at marinekorpset som drar til Stillehavet får det langt tøffere enn sine kollegaer i Europa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer