Du leser nå Dagbladet Pluss
KONGELIG: - Det var en ære å få denne rollen, sier Tuva Novotny. Hun spiller kronprinsesse Märtha i Erik Poppes nye storfilm «Kongens nei - Tre døgn i april», som startet innspillingene i Elverum i forrige uke.
KONGELIG: - Det var en ære å få denne rollen, sier Tuva Novotny. Hun spiller kronprinsesse Märtha i Erik Poppes nye storfilm «Kongens nei - Tre døgn i april», som startet innspillingene i Elverum i forrige uke. Vis mer

Blir norsk prinsesse

Svenske Tuva Novotny (36) skal spille norske kronprinsesse Märtha i Erik Poppes nye film «Kongens nei». Det ser hun på som en ære.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er kjempeglad for å få denne rollen, og på det personlige plan er det en ære. Med det følger det også et ansvar for å yte henne rettferdighet, sier Tuva Novotny på klingende norsk.

Hun har nylig avsluttet innspillingen av fjerde sesong av den norske tv-serien «Dag» sammen med blant andre Atle Antonsen og Anders Baasmo Christiansen, og i forrige uke dro hun til Elverum for å spille kronprinsesse Märtha. Den svenske prinsessen ble kronprinsesse i Norge da hun giftet seg med sin fetter kronprins Olav i 1929.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer