Blir norsk prinsesse

Svenske Tuva Novotny (36) skal spille norske kronprinsesse Märtha i Erik Poppes nye film «Kongens nei». Det ser hun på som en ære.

KONGELIG: - Det var en ære å få denne rollen, sier Tuva Novotny. Hun spiller kronprinsesse Märtha i Erik Poppes nye storfilm «Kongens nei - Tre døgn i april», som startet innspillingene i Elverum i forrige uke.
KONGELIG: - Det var en ære å få denne rollen, sier Tuva Novotny. Hun spiller kronprinsesse Märtha i Erik Poppes nye storfilm «Kongens nei - Tre døgn i april», som startet innspillingene i Elverum i forrige uke. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er kjempeglad for å få denne rollen, og på det personlige plan er det en ære. Med det følger det også et ansvar for å yte henne rettferdighet, sier Tuva Novotny på klingende norsk.

Hun har nylig avsluttet innspillingen av fjerde sesong av den norske tv-serien «Dag» sammen med blant andre Atle Antonsen og Anders Baasmo Christiansen, og i forrige uke dro hun til Elverum for å spille kronprinsesse Märtha. Den svenske prinsessen ble kronprinsesse i Norge da hun giftet seg med sin fetter kronprins Olav i 1929.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer