Blir Sassybeat det nye store?

Plateselskapene sikler allerde etter 16-åringene - som er neste års Bylarmfavoritt.

FAVORITTER: Ingrid Rennemo, Anna Pettersdatter Melkild og Snorre Solvang i Sassybeat hadde egentlig tenkt til å vente litt til med å sende inn bidrag til Bylarm. Nå framheves de som det kanskje mest spennende, nye bandet for neste års festival. Foto: Tina Rekdal
FAVORITTER: Ingrid Rennemo, Anna Pettersdatter Melkild og Snorre Solvang i Sassybeat hadde egentlig tenkt til å vente litt til med å sende inn bidrag til Bylarm. Nå framheves de som det kanskje mest spennende, nye bandet for neste års festival. Foto: Tina Rekdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Det var uten tvil den beste låta vi hørte da vi skulle plukke ut band til Bylarm. Vi visste at de var unge, men ikke at de var 16 år - og i alle fall ikke at hun var 13 da hun skrev låta, sier Bylarmsjef Joakim Haugland til Dagbladet.

«Hun» er Anna Pettersdatter Melkild (16) fra Asker, som har spilt sammen med Ingrid Rennemo (16) siden de var 12, 13 år - og som de siste par årene har vært Sassybeat sammen med Snorre Solvang (21).

I dag kan Dagbladet presentere hele lista over neste års demoband på Bylarm - det vil si de nye, ukjente artistene. Sassybeat fikk vite nyheten for ei uke siden, da et TV2-team helt overraskende dukket opp på øving.

- Trangt nåløye Etter tv-innslaget har det tidligere helt ukjente bandet blitt nedrent av henvendelser. Flere store plateselskaper, management og selskaper utenlands har vært på tråden.

- Ting skjer veldig fort, merker jeg, sier Anna - som har gått ut av mattetimen på Ris Vidergående skole for å snakke med Dagbladet på telefon.

- Vi tenkte at nåløyet var veldig trangt, så vi hadde egentlig sett på det som helt umulig å komme med på Bylarm, fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer