Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blir «Sheltered» den nye «The Walking Dead»?

En av fjorårets beste tegneserier blir film.

MÅ KJEMPE: Når vennene vender seg mot dem i «Sheltered», må Victoria og Hailey gjøre sitt beste for å overleve. Foto: Comixology
MÅ KJEMPE: Når vennene vender seg mot dem i «Sheltered», må Victoria og Hailey gjøre sitt beste for å overleve. Foto: Comixology Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): En av fjorårets beste nykommere på tegneseriefronten var pre-apokalyptiske «Sheltered» av Ed Brisson og Johnnie Christmas.

Nå melder The Hollywood Reporter at Circle of Confusion, produksjonsselskapet bak blant annet TV-serieutgaven av «The Walking Dead», er i ferd med å filmatisere tegneserien.

Historien tar for seg en gruppe dommedagspreppere, folk med store mengder hermetikk og våpen bosatt i en avsidesliggende leir, som venter på at Yellowstone-vulkanen skal eksplodere og gjøre USA ubeboelig.

Før noe sånt rekker å skje gjennomfører imidlertid barna deres et kupp fra innsiden. De eneste som ikke er med på planen er to venninner, som nå må forsøke å overleve sine tidligere venner.

Britisk regissør
Ifølge Twitter-kontoen til tegneserieforfatter Ed Brisson skal filmingen foregå i Romania.

I registolen for prosjektet sitter britiske Jesse Peyronel.

Tegneserien er ennå ikke avsluttet, men Peyronel skriver nå manus og planlegger å spille inn filmen sent i 2014.

DRAMATISK: Spenningselementene i «Sheltered» er på mange måter beslektet med «The Walking Dead» - bare uten zombier. Foto: Comixology
DRAMATISK: Spenningselementene i «Sheltered» er på mange måter beslektet med «The Walking Dead» - bare uten zombier. Foto: Comixology Vis mer

Peyronel vil antagelig være et ubeskrevet blad for de fleste, men har blant annet skrevet for TV-serien «Dracula» og utvikler en annen serie, «Dig», for USA Network.

Uimotståelig duft
I fjor spillefilmdebuterte han med «Siren», den litt merkelige historien om Leigh, en dame som dufter så godt at hun er uimotståelig for alle menn. Dette har gjort henne forfulgt og tvunget til et liv i ensomhet.

Vinessa Shaw («Side Effects») spiller hovedrollen, mens Rob Kazinsky («True Blood» og «Pacific Rim») er en mystisk fyr som tilsynelatende er immun mot Leigh.

I 2001 lagde Peyronel også kortfilmen «Swimming Out To Holly», som han har lagt ut på Vimeo-kontoen sin.

Hele Norges coronakart