Blir størst i bh

Liz Hurley har avsluttet forhandlingene med et undertøysfirma om å promotere en helt ny type bh - fylt med gelé. Avtalen vil gjøre Hurley til verdens best betalte undertøysmodell.

Hurley har i flere uker forhandlet med MJM International i Glasgow, som produserer den revolusjonerende bh-en. Hvis partene skriver under avtalen, får Hurley utbetalt 40 millioner kroner, samt aksjer i selskapet. Det vil gjøre henne til den best betalte undertøysmodellen i verden.

Selv om avtalen ennå ikke er helt ferdig, har MJM latt det lekke ut at de har kapret «verdens mest berømte kvinne» til å fronte kampanjen, skriver the Glasgow Herald.

- Vi ønsket oss en kvinne som er smart og intelligent og som vil si til verden: «Se på meg!», ikke en som bare låner ut navnet sitt mot betaling. Vi ville ha en som tror på produktet, og det gjør denne kvinnen, sier direktøren i MJM, Michelle Mone. Det er gått fem måneder siden Liz Hurley og Hugh Grant gikk fra hverandre, men i går meldte the Daily Mail at Grant har kjøpt seg hus rett rundt hjørnet fra Hurley, som fortsatt bor i huset de delte som par.

- Han kan jo spionere på meg, sier en lattermild Hurley.

VISER LITT MER: Liz Hurley viste det meste da hun feiret designeren Valentino 17. november. Nå skal du også få se hva som skjuler seg under kjolen.