Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blir svindyr

Det er rift om å få Aqua-Lene som modell, og hun vil bli priset høyt. 25-åringen kan håve inn millioner på sin første store modelljobb. - Jeg ser ikke på meg selv som modell, jeg er Lene. Musikken er det viktigste, sier Lene Nystrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen prislapp vil hun ikke ut med.

- I følge Peter Damgaard i «2pm» er du verdt millioner?

- Det var da voldsomt! Jeg tror at hvis prisen blir høy, er det fordi det er første gang jeg gjør dette. Jeg har verken stilt opp på reklame eller modelloppdrag tidligere, sier Aqua-Lene.

Men noen drøm om å bli toppmodell har hun ikke.

- Jeg synes det er utrolig gøy å gjøre noe annet, men jeg er fortsatt Aqua-Lene. Å stå alene foran kamera, uten gutta, føltes litt rart. Jeg ble nesten nervøs, smiler Lene Nystrøm.

I går var hun ute i Oslo sammen med den kjente motefotografen Bjørn Opsahl, som skryter Lene opp i skyene.

De to jobbet så godt sammen, at de allerede har planer om videre samarbeid.

- Hun er den beste modellen jeg har jobbet med. Lene har en fantastisk stor personlighet. Hun er rett og slett ubetalelig, sier Opsahl.

Resultatet av samarbeidet blir å se i et norsk magasin om et par måneder.

- Det er noe jeg kan stå helt og fullt inne for, og jeg tror folk vil se at jeg fortsatt er Aqua-Lene. Jeg vil aldri stille opp på hva som helst, understreker hun.

- Jeg er ikke modell, og jeg har ikke modellmålene. Jeg vil at folk skal kunne identifisere seg med meg, sier Lene Nystrøm.

- Etterspørselen etter Lene er svært stor. Han sikret seg Ramnes-jenta i sitt reklamebyrå «2pm» for en måned siden.

- Kostbar

- Hvor mye koster det å ha Lene Nystrøm som modell?

- Det vil jeg ikke ut med, men hun koster mye, sier Damgaard, som antyder at hun ligger i samme prisklasse som H&M-modellen Johnny Depp. Den kontroversielle filmstjernen som nå har prydet boards over hele Europa, er verdt flere millioner.

- Lene har alt. Hun er profesjonell, har en enorm utstråling, er vant til å bli fotografert og elsker å stå foran kamera. Jeg mener hun har alle muligheter og kan bli en stor toppmodell.

- For oss var det ganske enkelt et kupp å få henne i vår stall.

Prioriterer Aqua

Lene Nystrøm har gått på catwalken for sine private favorittdesignere Munthe Plus Simonsen i København. Hun har også gått flere oppvisninger her i Norge, blant annet i en egen brudeoppvisning.

Den gang sa hun til Dagbladet: - Jeg har litt modellerfaring, men jeg likte egentlig ikke modellyrket.

Nå er imidlertid Aqua-dronningen travelt opptatt med å spille inn nytt album, og hun er ikke umiddelbart aktuell for modelljobbing. Lene er sammen med sine danske drenger frivillig buret inne et eller annet sted i Skandinavia, der de jobber med nytt album.

ETTERTRAKTET: Lene Nystrøm kan håve inn noen millioner på sin første store modelljobb.