Blir tv-serie

Fru Smith følger i Ozzys fotspor og tar med seg tv-kameraene hjem.

Etter MTV-suksessen med «The Osbournes» står kjendisene i kø for å dele privatlivet sitt med folk flest. Det første strået ble trukket av barmsterke og blonde Anna Nicole Smith (34). Ifølge CNN vil eks-modellen allerede i slutten av juli være å se en halvtime i uka på den amerikanske underholdningskanalen E!Networks.

Scenevant

Damen, som i 1993 ankom nordmenns fantasier som Hennes & Mauritz-modellen «Fru Smith», har opptrådt foran kameraene før. Blant annet fikk den filmproduserende delen av Playboy-konsernet se hvordan det så ut hjemme i låven hennes i Texas.

Denne gangen skal hun imidlertid ha klær på også, i programmet som får navnet «Anna Nicole Smith Show». Kameraene vil kunne fange opp hvordan livet arter seg til daglig for en som nettopp har arvet 800 millioner kroner etter sin styrtrike mann på 90 år.

Produsenten hevder ideen ble unnfanget før suksessen med «The Osbournes» var et faktum.

- Ingen kommer til å tro det, men vi tenkte faktisk ut dette før «The Osbournes» ble en hit. Men selvfølgelig, ideen virket enda bedre etter at de slo an, sier Mark Sonnenberg fra E!Networks.

Les Magasinets oppsummering av fru Smiths levnetsløp her.

Ny runde

Samtidig melder Associated Press at MTV har bestemt seg for å produsere enda en sesong med tungrockeren Ozzy Osbourne og familien hans. Amerikanerne kan ikke få nok av den pussige blandingen av en skjelvende og tunghørt Ozzy som banner så det renner, og den familiekjærligheten som blomstrer i det osbournske hjem.

Forrige måned hadde programmet seg en seertopp, da åtte millioner amerikanere benket seg foran tv-apparatet for å følge med. Også presidenten er fan. Da Ozzy for kort tid siden fikk hilse på George W. Bush, erklærte presidenten sågar at «Mom likes your stuff, Ozzy!»

<B>SLÅR SEG FRAM: </B>Anna Nicole Smith vil gå i fotsporene til...
<B>IKKE AKKURAT HVERMANNSEN: </B>... denne familien. Ozzy, kona Sharon og barna Kelly og Jack er blitt en hit hos de med tilgang til MTV. Nå blir det enda en sesong på dem.