Telia:

Blitt enige om avtale

Telia-kundene får tilbake Viasat-kanalene

ENIGE OM AVTALE: I løpet av ettermiddagen får Telia-kunder tilbake Nent sine kanaler. Foto:NTB.
ENIGE OM AVTALE: I løpet av ettermiddagen får Telia-kunder tilbake Nent sine kanaler. Foto:NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to partene har blitt enige i en avtale som gjør at norske Telia-kunder får tilgang på alle Nent sine kanaler og strømmetjenester.

Det inkluderer blant annet TV3 og Viaplay.

Tjenestene kommer tilbake i løpet av ettermiddagen fredag 26. mars, skriver Telia i en pressemelding.

- Vi er glade for at vi igjen kan gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud. Jeg vil samtidig beklage situasjonen som har vært de siste ukene overfor våre kunder. Vi forstår frustrasjonen, men vi har nå funnet en god løsning for begge parter, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge i en uttalelse.

TRUSSELEN: Ifølge Telia skal trusselen mot dem tirsdag 2. april ha kommet som følge av denne reklamevideoen. Vis mer

Kompensasjon

Rundt 500 000 TV-kunder av Telia har siden 1. mars ikke kunne ta inn kanaler fra Nent.

Bakgrunnen for at mange tusen TV-tittere mistet kanaler som TV3 var at Nent Group og Telia ikke ble enige om en ny distribusjonsavtale.

Da nyheten om at de nevnte kanalene ville forsvinne for Telias kunder kom, opplyste Telia at kundene skulle få følgende kompensasjon for det innholdet som ikke er tilgjengelig lenger:

  • 25 ekstra poeng som du kan bruke i valgmenyen til å velge blant et stort utvalg strømmetjenester eller andre TV-kanaler frem til enighet om en ny avtale med NENT.
  • De 25 ekstra poengene beholder du ut mars. Dersom du ønsker å beholde det samme innholdet etter at poengene er borte, kan du velge det inn igjen i Valgmenyen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer