Blod og bibel

Makaber thriller i Patricia Cornwell-stil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: «Den troløse» er femte bok i Karin Slaughters thrillerserie fra Grant County, et bygdeområde i nærheten av storbyen Atlanta i Georgia. Men livet på landet er verken fredelig eller bekymringsløst i Slaughters makabre verden.

Rettsmedisiner

Før hovedhandlingen starter, har vi fått en rask rekapitulering av Sara Lintons hverdag: Barnelege og rettsmedisiner på deltid, men også i ferd med å gjenoppta samboerskapet med sin eksmann Jeffrey Tolliver, politisjef og notorisk skjørtejeger. Den siste i hovedrolletrioen er Jeffreys underordnede, etterforskeren Lena Adams, som har trosset sin voldelige kjæreste og tatt abort. Ingen drømmeverden, og egentlig nok stoff til en roman i seg selv, men vi har fremdeles ikke kommet til den bærende historien i «Den troløse».

Den innledes når Sara og Jeffrey under en krangel snubler over et jernrør som stikker opp av jorda. De begynner å grave, og noen fot under bakken finner de en pent snekret kiste med en død, ung kvinne i. Hun ble levende begravet, men under obduksjonen oppdager Sara at dødsårsaken er cyanidforgiftning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer