- Blodet er på Zeta-Jones hender

Anklages for å ha drevet kvinne til selvmordsforsøk.

(Dagbladet.no): Advokaten til Dawnette Knight (32), kvinnen som er siktet for å ha drapstruet og fulgt etter Catherine Zeta-Jones (35), klandrer skuespillerinnen for sin klients angivelige selvmordsforsøk.

'Kampanje med bakvaskelser'

Knight skal ha forsøkt å ta livet av seg med piller i fengslet, onsdag natt. Ifølge advokat Richard Herman orket hun ikke mer av «kampanjen med bakvaskelser» i mediene - og fra Zeta-Jones personlig.

- Det virkelige blodet er på hennes hender, sa han i retten.

Og gikk med det vekk fra sin tidligere forklaring, der han hevder at klienten tok sovetabletter fordi hun ville ha en god natts søvn.

Sovetablettene forårsaket uansett at Knight mistet en hel dag i retten - Knight var for «døsig» til å følge med.

Dommerfullmektig Patricia Schnegg beordret fredag en psykiatrisk evaluering av Knight, for å se om hun er frisk nok til å gjennomføre en rettssak.

- Sjokkert og krenket

Aktor Debra Archuleta er forbannet over forsvarets beskyldninger.

- Vi er sjokkert og krenket over at offeret i saken, Catherine Zeta Jones, blir beskrevet på denne måten, heter det i en erklæring.

Zeta-Jones vil ikke kommentere saken.

Var 'besatt'

I slutten av juni leverte Knight en skriftlig unnskyldning til Zeta-Jones og familien, der hun ba om tilgivelse, slik at hun kunne få muligheten til å returnere til studiene - i barnepsykologi.

I brevet innrømmer hun å ha vært besatt av Zeta-Jones ektemann, Michael Douglas, som hun tidligere hevdet å ha et seksuelt forhold til. Michael Douglas har avfeid påstanden som 'latterlig'.

'Skal fores til hundene'

Onsdag vitnet Zeta-Jones i saken. Fra vitneboksen leste hun med skjelvende stemme opp drapstrusler fra 19 brev, der det blant annet er beskrevet hvordan hun skal «kuttes opp som kjøtt på et bein, og fores til hundene».

Hvis den psykologiske granskingen konkluderer med at Knight er i stand til å gjennomføre rettssaken, møtes partene igjen 16. august.

FORVIRRET: Dawnette Knight (32) er siktet for trusler og forfølgelse av Catherine Zeta-Jones og hennes familie, og har overlevert en skriftlig beklagelse. I retten nekter hun all skyld. Nå skal hun ha forsøkt å ta livet av seg i fengslet.
REDD: Catherine Zeta-Jones (35) skal ha blitt så engstelig etter truslene, at hun ifølge ektemann Michael Douglas' vitnemål onsdag, måtte ty til beroligende medikamenter.