Blodig alvor

Quake III Revolution

«Quake»-serien har alltid hatt mange tilhengere. «Quake III Revolution» fortsetter å glede mange av dem.

Du har vært gladiator i Arena Eternal. Nå er du lei, og vil bare kjempe en siste kamp - kampen for friheten. Det kan du klare ved å kjempe deg gjennom hele arenaen, og skyte vilt på alt som kommer i din vei. Når du begynner en ny kampanje kan du velge mellom fem spillere som alle har forskjellige sterke og svake sider. Det tar kort tid å sette seg inn i spillet, men det tar svært lang tid å bli proff. Når du tror du er tøff, kan du prøve en runde på «nightmare»-vanskelighetsgrad. Du skjønner knapt hva som skjer før du ligger i en blodig haug på bakken. Det er med på å sørge for at du ikke går lei av spillet så raskt.

Grafikken viser noe av hva PS2 er god for. Alt glir glatt, det virker ekte, men blir kanskje litt hakkete når det er altfor mye som skjer på skjermen samtidig. Lyden er også god, og hjelper på den litt mystiske, ekle følelsen når du løper rundt i mørke, trange ganger.

Multiplayer fungerer også godt, med et bredt utvalg av forskjellige baner du kan spille på. Men de aller fleste som har spilt «Quake», «Half-Life» og andre «Wolfenstein»-kloner på PC, vet at det knapt finnes noe så gøy som å plaffe ned andre folk over nettet. Konklusjonen blir at hvis du har PC, kos deg heller med et spill i samme sjanger som du kan spille over Internett. Hvis du ikke har PC, er «Quake III Revolution» helt klart verdt pengene.

Hvilke er de beste spillene? Si din mening!