Blodig dag i BB-huset

En av deltakerne kuttet seg stygt med en kjøkkenkniv og måtte få legehjelp.

(Dagbladet.no): Den norske deltakeren Anders Foss (28) fra Lillehammer skulle slipe en kniv i dag da alt gikk galt. Plutselig traff kniven fingeren til Anders og blodet fløt.

Sendt til legevakten

Dermed bar det ut av Big Brother-huset for nordmannen som har levd innesperret i 67 dager. Det er en knapp måned igjen av konkurransen.

- Det går bra. Det gjør vondt og jeg må sikkert sy, men det er et rent kutt, sa Anders Foss til de andre deltakerne etter at han hadde kuttet seg i fingeren.

Etter en rask konsultasjon med lege ble det besluttet å sende nordmannen til akuttmottaket i Stockholm.

- Han er ventet tilbake til BB-huset i kveld en gang. Han har fått et ganske stygt kutt som går helt inn til benet i fingeren. Det må syes og han må få en stivkrampesprøyte, sier presstalsmann Espen Kjendlie i TVNorge til Dagbladet.no.

Liker ikke blod

Selv mente nordmannen at han ikke trengte legebehandling, men produsentene av serien tok ingen sjanser.

- Anders har tydeligvis høy smerteterskel. Han ga ikke uttryk for noe i det hele tatt, ikke engang au sa han. Det var nok verre for noen av de andre deltakerne i huset, sier Kjendlie.

De to svenske deltakerne Dennis (26) og Elita (24) reagerte ganske voldsomt. Ingen av dem liker å se blod og de følte seg uvel av situasjonen.

Den blodige affæren vil bli vist på TVNorge i morgen kveld.

KOKKEKUNST:</B> Det ser flott ut, men gjorde litt vondt for Anders Foss da han kuttet seg i fingeren i BB-huset i dag.
PÅ AKUTTEN:</B> Anders Foss (28) fra Lillehammer får ikke gå foran i køen på legevakten i Stockholm. Derfor er han ikke tilbake i huset før i kveld.
IKKE PRØV DETTE SELV:</B> Skal man bruke en skarp kniv, kan det være lurt å be en voksen om hjelp, lærer man ofte på barne-TV. Rådet kan kanskje også fungere for BB-deltakere.