Blodig rovdyrkamp er beste norske spill

Framtidas spillskapere hedret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norwegian Game Awards (NGA) er en nasjonal spillutviklingskonkurranse for studenter. I går ble kåringen foretatt for første gang på Rick\'s i Trondheim.

Prisen for beste PC-spill gikk til «The Art of Survival» laget av Illuminatics - en gruppe utviklere som har bakgrunn fra demoscenen.

- Vi har alle drevet med dette en stund og ville vise at vi var kapable til mer enn bare å lage grafikk. Det er hobbyen fra gutterommet som har gjort oss i stand til det, sier gruppas talsmann Anders Knive Lassen til Adressa.no.

Ifølge presentasjonen på Gameawards.no skal man kontrollere en gruppe sultende rovdyr i en forhistorisk tid. Her skal man jakte bytte, forsvare sine territoriet og ellers utvise taktiske ferdigheter for å overleve.

For å vinne måtte Illuminatics levere en spillbar demo og trailer til «The Art of Survival». Premien er på 25 000 kroner.

Kåringen arrangeres av Start NTNU, en studentorganisasjon for entreprenørskap og nyskaping.

Alle vinnerne:

Beste PC-spill

1. The Art of Survival (25 000 kr)

2. Continental Express (15 000 kr)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer